Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak müjdeyi verdi: Kur'an kursu öğreticilerinin de ek ders ücreti ödenecek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından etkilenen ücretli öğretmen ve usta öğreticilerin ek ders ücretlerinin süreç boyunca ödenmeye devam edileceğini bildirmişti. Albayrak'tan bir müjde daha geldi. Bakan Albayrak, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Süreçte mağduriyet yaşayan ya da belirsizliğe düşen vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeyi sürdürüyoruz. Kur'an kursu öğreticilerinin de ek ders ücreti ödemelerini bu süreç boyunca yapmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Giriş Tarihi 02 Nisan 2020, 12:13 Güncelleme 03 Nisan 2020, 09:42
Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak müjdeyi verdi: Kur’an kursu öğreticilerinin de ek ders ücreti ödenecek

İÇİNDEKİLER

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Kur'an kursu öğreticilerinin ek ders ücreti ödemelerini bu süreç boyunca yapmaya devam edeceklerini bildirdi.

Bakan Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde aldıkları tedbirleri hatırlattı.

Bu süreçte mağduriyet yaşayan ya da belirsizliğe düşen vatandaşların taleplerini yerine getirmeyi sürdürdüklerini vurgulayan Albayrak, "Kur'an kursu öğreticilerinin de ek ders ücreti ödemelerini bu süreç boyunca yapmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

DÜN ÖĞRETMENLERE MÜJDEYİ VERMİŞTİ
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından etkilenen ücretli öğretmen ve usta öğreticilerin ek ders ücretlerinin süreç boyunca ödenmeye devam edileceğini bildirmişti.

Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ekonomik İstikrar Kalkanı ile Kovid-19 salgınında etkilenen meslek gruplarının taleplerini yerine getirmeye devam ettiklerini belirtmişti.

Bakan Albayrak paylaşımında, "Ücretli öğretmenlerimizin ve usta öğreticilerimizin ek ders ücreti ödemelerini de bu süreç boyunca yapmaya devam edeceğiz." ifadesini kullanmıştı.