Alkollü el dezenfektanı fiyatları kaç para? 2020 el dezenfektanı fiyatları listesi

El dezenfektanı fiyatları 2020! El temizliğinde genellikle alkol bazlı dezenfektan ürünleri tercih ediliyor. Dünya'yı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının Türkiye'de de görülmesi ile el dezenfektanı fiyatları arama motorlarından sıkça araştırılmaya devam ediliyor. İşte, El dezenfektanı fiyatları 2020! Alkollü el dezenfektanı fiyatları ne kadar? Yine de ihtiyaç olduğu zaman, toplu taşımada veya umumi bir tuvalette üzerinize geçebilecek görünmez ve yapışkan şeylerin çoğundan koruyor.

Giriş Tarihi 12 Mart 2020, 10:41 Güncelleme 12 Mart 2020, 10:41
Alkollü el dezenfektanı fiyatları kaç para? 2020 el dezenfektanı fiyatları listesi

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de Korona Virüsün ortaya çıkmasının ardından vatandaşlar alkollü el dezenfektanı fiyatlarını araştırmaya başladı. Haberimizde el dezenfektanı fiyatlarını verdik. Bu bağlamda özellikle de COVID-19 bugünlerde ortalıkta gezinirken, hâlâ ellerinizi düzenli olarak yıkamıyorsanız; sabunu patlatmanın ve ovalamaya başlamanın zamanı gelmiş demektir. El dezenfektanı, aslında izopropil alkol ve jelden oluşuyor; bir de, eğer istiyorsanız eğlenceli kokulu eteri yağlardan… Bu çözelti ilk önce hastaneler ve sağlık merkezlerinde, iki hasta arasında lavaboya gidip ellerini yıkayacak bir saniyesi bile olmayan doktorlar için hızlı bir çözüm biçiminde kullanılmıştı.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

STERİLOX SU BAZLI EL VE CİLT DEZENFEKTANI: 54,99

ESELA EL TEMİZLEME JELİ 12 ADET: 215,00

ACTODERM ANOL EL VE CİLT DEZENFEKTANI: 36,95

EL DEZENFEKTANI FİYATLARI 2020!

DERMOSEPT EL VE CİLT DEZENFEKTANI: 98,99 TL

ESELA EL TEMİZLEME JELİ 22,89

KONİX ANTİBAKTERİYEL JEL EL DEZENFEKTANI: 22,32

FARMASİ DR. C. TUNA EL TEMİZLEME JELİ: 14,53

Dezenfektan nedir ve nasıl çalışır?

El dezenfektanı, aslında izopropil alkol ve jelden oluşuyor; bir de, eğer istiyorsanız eğlenceli kokulu eteri yağlardan… Bu çözelti ilk önce hastaneler ve sağlık merkezlerinde, iki hasta arasında lavaboya gidip ellerini yıkayacak bir saniyesi bile olmayan doktorlar için hızlı bir çözüm biçiminde kullanılmıştı.

Dezenfektan, esasında alkolün gücüyle çalışıyor. Alkol, pek çok bakteri ve virüs tipinin en dış katmanını ortadan kaldırıp, bu canlıların konağı ele geçirmesini önleyerek onları öldürebiliyor. Fakat norovirüs gibi dış katmanı sert olan virüslerde etkili olmuyor. Yine de ihtiyaç olduğu zaman, toplu taşımada veya umumi bir tuvalette üzerinize geçebilecek görünmez ve yapışkan şeylerin çoğundan koruyor.