Milyonlarca emekliye intibak müjdesi geldi mi?

Milyonlarca emekliye intibak müjdesi geldi mi? Yıla ocak zammı ile kazançlı giren emeklilerin promosyon ve ikramiyeler ile de yüzü gülecek. TÜED'den ayrıca emeklilere yönelik flaş bir talep geldi. İntibak, promosyon, ikramiye ve ek ödeme konularında gelirleri artıracak 4 talep öne çıkıyor.

Giriş Tarihi 11 Mart 2020, 09:58 Güncelleme 24 Mart 2020, 09:51
Milyonlarca emekliye intibak müjdesi geldi mi?

İÇİNDEKİLER

Ülkemizde yaklaşık 13 milyon emekli vatandaşımız var ve gözlerini yapılacak olan intibak zammına çevirmiş durumdalar. Bu bağlamda gözler ve kulaklar bakanlıktan gelecek olan açıklamada. İlk olarak 55 TL zam olacak. Bu oran ile birlikte en fazla intibak zammı 355 TL'ye kadar çıkacak. Ödemelerin hangi tarihte yapılacağı henüz bilinmiyor.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

İNTİBAK ZAMMI ÖDEMELERİ BAŞLIYOR MU?

Çalışma Bakanlığı SSK Bağkur emekli maaşlarına 355 tl intibak zammı kampanyası başlatılmıştır. Ülkemizdeki BAĞKUR ve SSK emeklileri 2020 yılı içinde intibak zammı için beklemeye girmişlerdir. Bu kanun için hükümetin kararını verdi. Haberimizde sizlere bu konu hakkında değerlendirmeler yapacağız. Ülkemizdeki emekli vatandaşların kulağı hükümetten gelecek intibak yasasındaydı.

Bu konuda vatandaşlarımız çok uzun zamandır bir düzenleme beklemektedirler. Müjdeli haber olarak beklenen intibak yasasında ilk olarak 55 TL zam olacaktır. Bu zam oranı ile birlikte en fazla intibak zammı 355 TL'ye kadar çıkmaktadır. Emekliler intibak düzenlemelerini merak ettikleri gibi ayrıca Çalışma bakanlığının bu konu hakkında atacağı adımları da merak etmektedirler. Ancak bugün çok güzel gelişmeler yaşandı, İntibak zammı onaylandı.

Gün içerisinde ikinci müjde geldi. Ziraat Bankası 500-750 TL ödemesi yapacağını SGK ile anlaşmasıyla gözler İntibak zammına çevrildi. Burada bile değişen maaş farkları nedeniyle İntibak zammı ödemesi yapılacak. Promosyonda en düşük ücretle en yüksek arasında oluşan fark düşük maaş alanları üzüyor.

SON DAKİKA SGK HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

EMEKLİ MAAŞI SON DAKİKA İNTİBAK ZAMMI HABERLERİ

ÇALIŞMA BAKANLIĞI EMEKLİYE İNTİBAK ZAMMI ADIMI NELERİ DEĞİŞTİRDİ?

2020 Yılında Aile ve Çalışma Bakanlığının intibak zammı ile ilgili bir çalışma yapıldı ve komisyondan geçti. TV kanalları tarafından çıkan bu haberlerde bu bakanlığın intibak yasası ile ilgili bir çalışma yapması gündeme gelmesiyle nihayet gerçek oldu. Şu an sadece Bu düzenleme sonrasında maaşların ne kadar olacağı hakkında henüz tam bir bilgi yoktur.