Ziraat Bankası kredi faiz oranlarını 0,69 ve 0,79'a düşürdü mü?

Türkiye'nin en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası ile ilgili faiz indirim gelişmeleri yakından takip ediliyor. Bu bağlamda vatandaşlar Ziraat Bankası konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yakından takip ediyor. Ziraat kredi paketlerine göre detaylı tüm bilgilere haberimizden ulaşacaksınız. 2 Ocak 2020 itibari ile uygun faiz oranı ile ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi çekmek isteyenler Ziraat Bankası'nın yeni kredi paketlerini bekliyor...

Giriş Tarihi 02 Ocak 2020, 10:07 Güncelleme 13 Ocak 2020, 16:45
Ziraat Bankası kredi faiz oranlarını 0,69 ve 0,79’a düşürdü mü?

İÇİNDEKİLER

2 Ocak 2020 tarihi itibari ile konut, ihtiyaç ve taşıt kredisi faiz oranları vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. Özellikle
Ziraat Bankası konut, ihtiyaç ve taşıt kredisi faiz oranları aratılıyor. Bu bağlamda Ziraat Bankası kredi faiz oranları en fazla araştırılanlar arasına girdi. Merkez Bankası tarafından yapılan faiz indirimleri sonrasında Ziraat Bankası için faiz indirim beklentisi arttı.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİ FAİZ ORANLARI DÜŞER Mİ?

Ziraat Bankası konut kredisinde dört farklı paket sunuyor. ''Çalışanın artısı konut kredisi'' paketinde %0,99 faiz uygulayan banka, 180 aya kadar vade imkanı tanıyor.''Emeklinin artısı konut kredisi'' ve ''konut ürün paketi'' kredilerinde de aynı şartlar geçerli. Banka, normal konut kredisi paketinde ise %1,09 faiz uyguluyor.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ İÇİN FAİZ ORANI 0,69 OLDU MU?

Birikimi olmayan ya da yeterli birikimi olmayanlar müşteriler için satın alınacak evin teminat olarak gösterilmesi koşuluyla verilen uygun faizli konut kredisidir. 36 aydan 180 aya kadar vade seçeneği mevcuttur. Ziraat Bankasının Konut Kredisi faiz oranı %0.99'dur. Konut Kredisinin özellikleri şunlardır: Satın alınacak konutun değerinin %80'ine kadar kredi alınabilir.

Kredinin verileceği gayrimenkul üzerine ipotek konulur ve uygun görüldüğü takdirde ek ödeme de talep edilebilir. Ziraat Bankası Konut Kredisi alan müşterilerine Hayat Sigortası, Deprem Sigortası ve Konut Sigortasını da sunulmaktadır. Konut Kredisi için gayrimenkule ipotek tesis edildiği için kefil istenmez. Anca başvuran kişinin yeterli geliri yoksa banka uygun gördüğü takdirde kefil isteyebilir. Kat mülkiyeti olan gayrimenkuller için konut kredisi alınabilir. Arsa, depo ve dükkan gibi gayrimenkullere konut kredisi verilmez.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ 0.79'A DÜŞTÜ MÜ?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Şırnak'a gelirken kamu bankalarıyla görüştüklerini belirterek, "1 Ocak itibarıyla sıfır konut faizlerinde yüzde 0.99 olan oranı tarihi düşük seviyeler olan 0.79'a indirelim' diye bir teklifle geldiler, hayırlı olsun" dedi. Albayrak, 'Türkiye İçin Değişim Başlıyor, Şırnak İş Dünyası Buluşması' toplantısında yaptığı konuşmada, KOBİ'ler, sanayiciler ve işadamlarıyla bir araya geldiklerini vurguladı. Albayrak, kamu bankalarıyla görüştüklerini aktararak, "Dedik ki yeni yılda güzel bir haber verelim. Bunu da Şırnak'tan verelim. Kamu bankalarımız istişare ettik, konuştuk" dedi

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI 2020 NEDİR?

Ziraat Bankası kredi faiz oranları konut, ihtiyaç ve taşıt kredisinde düşük faizli finansman sunar. Ziraat Bankası'nın en uygun kredi faiz oranları kampanyalı kredi ürünlerinde olsa da klasik konut kredisi, ihtiyaç kredisi ve taşıt kredisi faiz oranları, müşterilerine en uygun kamu bankası kredi faiz oranlarından yararlanma olanağı tanır.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı Nedir?

Ziraat Bankası en uygun konut kredisi faiz oranı %0,99'dan başlar. Ziraat Bankası'nda enflasyona endeksli konut kredisi ürünü de bulunur. TÜİK tarafından açıklanan TÜFE üzerine Ziraat Bankası kar marjı eklenerek enflasyona endeksli konut kredisi faiz oranı bulunur. Diğer konut kredisi ürünleri için Ziraat Bankası konut kredisi faizleri şu şekildedir:

* Ziraat Bankası Çalışanın Artısı Konut Kredisi faiz oranı %0,99

* Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Konut Kredisi faiz oranı %0,99

* Ziraat Bankası Konut Kredisi (500.000 TL üzeri) faiz oranı %1,09

* Ziraat Bankası Konut Ürün Paketi faiz oranı %0,99

* Ziraat Bankası Toki Sosyal Konut Kredisi (240 ay vade) faiz oranı %0,99