Son dakika: Yerli otomobilden yeni fotoğraf! İşte o kare

Son dakika haberi...Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) geliştirdiği yerli otomobilde ikinci fotoğraf yayınlandı. TOGG'un sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafta otomobil ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. TOGG, otomobilin 27 Aralık'taki resmi tanıtımına kadar her gün saat 14.30'da yeni bir detayın paylaşılacağını duyurmuştu. Öte yandan, TOGG'un dün açtığı resmi Twitter hesabı, 24 saatte yaklaşık 85 bin takipçiye ulaştı. Böylece, TOGG'un her saniye yeni bir takipçi kazandığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 24 Aralık 2019, 14:34 Güncelleme 24 Aralık 2019, 15:13
Son dakika: Yerli otomobilden yeni fotoğraf! İşte o kare

İÇİNDEKİLER

Tüm Türkiye nefesini tuttu, Türkiye'nin otomobili için geri sayım başladı. 27 Aralık'ta tanıtılacak tamamen elektrikli Yerli otomobilden bugün yeni bir ayrıntı daha geldi. Dün Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu resmi Twitter sayfasından farları paylaşılan yerli otomobilin bugün de yeni fotoğraf paylaşıldı.

Bugün paylaşılan fotoğrafta silüet biraz daha belli oluyor. Paylaşılan fotoğrafta yerli otomobilin aynaları gün yüzüne çıktı.

TOGG fotoğrafı #AynalarYerliYerinde etiketiyle yaptı.

HER GÜN SAAT 14:30'DA BİR AYRINTI PAYLAŞILACAK
Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun hesabından "Türkiye'nin Otomobili ile tanışmak için geri sayım başladı…" mesajı ile bir görsel paylaşılarak, her gün saat 14.30'da yeni bir detayın daha kamuoyuna sunulacağı açıklandı.