Uçuran Cuma Pegasus indirimi yurtdışı bilet fiyatı ne kadar?

Pegasus Black Friday indirimi 2019! Pegasus Uçuran Cuma kampanyası ile tüketicilere güzel bir fırsat hazırladı. Pegasus'ta Uçuran Cuma'ya özel yurt bileti yüzde 50 indirimli. Kampanyanın şartları ise merak konusu. İşte Uçuran Cuma Pegasus indirimi 2019! Pegasus Hava Yolları, İstanbul merkezli bir düşük maliyetli havayolu şirketidir. Uyguladığı “low cost” modeli ile uygun fiyatlı, seyahat etme imkanı, bunun yanı sıra da ancak ek ücretlerle elde edilebilen temel hizmetler sağlamaktadır. İşte Uçuran Cuma Pegasus indirimi yurtdışı bilet fiyatı ve detayları...

Giriş Tarihi 29 Kasım 2019, 14:11 Güncelleme 29 Kasım 2019, 14:11
Uçuran Cuma Pegasus indirimi yurtdışı bilet fiyatı ne kadar?

İÇİNDEKİLER

Pegasus Black Friday indirimi 2019! Black Friday kapsamında birçok marka indirim fırsatı başlattı. Pegasus ise yolculara bir indirim fırsatı hazırladı. Pegasus'un Uçuran Cuma fırsat ise kullanıcılar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Uçuran Cuma Pegasus indirimi 2019! Detaylar haberimizde... Pegasus, kampanya süresince kurallarda tek taraflı değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya şartları, değişiklik öncesinde gerçekleştirilmemiş işlemler ile ilgili olarak herhangi bir hak oluşturmaz. Böyle bir durumda kazanılmış hak iddiasında bulunulamaz.

Satış Tarihi: 28-29 Kasım (Türkiye yerel saatine göre 28 Kasım 2019 saat 19:00'dan itibaren 29 Kasım 2019 saat 23:59'a kadar satışın ve biletlemenin tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir.)

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

Uçuş Tarihi: 27 Nisan – 18 Haziran 2020 (Kalkış saati Türkiye yerel saatine göre 27 Nisan 2020 saat 00:01'den itibaren 18 Haziran 2020 saat 23:59 tarihine kadar olan uçuşlarda geçerlidir.)

Kampanya 1-4 Mayıs 2020 ve 15-27 Mayıs 2020 tarih aralığındaki uçuşlar için geçerli değildir.

Kampanya İndirim Oranı: Vergiler hariç %50 İndirim

"Vergiler ilgili tarifeli uçuşlar ile ilgili olarak seyahat gerçekleştirilen havalimanı/terminal işletmecisine geçerli tarifeler uyarınca ödenen yolcu servis ücreti veya benzer içerikli maliyet/vergi kalemlerini kapsar"

Kampanyanın Geçerli Olduğu Satış Kanalı: Sadece www.flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasından satın alınan biletlerde geçerlidir.

İndirim kapsamında düzenlenecek olan dış hat biletleri Süper Eko paket ücret içeriğini kapsar. Dış hatlarda Süper Eko paket dışındaki paketler için sadece bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Bilet fiyatı üzerine eklenecek ek hizmetler (koltuk seçimi, yemek, bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.

Kampanya sadece Pegasus'un taşıyıcı olduğu uçuşlarda geçerlidir. Farklı hava yolları ile ortak icra edilen uçuşlar kampanya kapsamı dışındadır.

Kampanyadan faydalanarak satın alınan biletlerde değişiklik yapılması durumunda;

-Değişiklik ceza ücreti tahsil edilir.

-Kampanyalı bilet ile yeni oluşturulacak bilet arasındaki ücret farkı tahsil edilir.

-Birden fazla uçuşun bulunduğu pnrlarda, sadece tek bir uçuşta değişiklik yapılmak istense dahi pnr da yer alan diğer tüm uçuşlar için yapılan indirim tutarı tahsil edilir.

Kampanyadan faydalanarak satın alınan biletlerin açık bilete çevrilmesi durumunda;

-Değişiklik ceza ücreti tahsil edilir.

Açığa alınmış olan biletin tarihli bilete çevrilmesi durumunda;

-Kampanyalı bilet ile yeni oluşturulacak bilet arasındaki ücret farkı tahsil edilir.

-Birden fazla uçuşun bulunduğu pnrlarda, sadece tek bir uçuşta değişiklik yapılmak istense dahi pnr da yer alan diğer tüm uçuşlar için yapılan indirim tutarı tahsil edilir.

Kampanya kapsamında düzenlenen tüm Biletler ile ilgili değişiklik, iptal ve iade kuralları ilgili ücret sınıfı için Pegasus Genel Kurallarında belirtilen değişiklik, iptal ve iade şartlarına tabidir.

Burada belirtilmeyen konularda Pegasus Genel Kuralları geçerlidir.

Pegasus, kampanya süresince kurallarda tek taraflı değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya şartları, değişiklik öncesinde gerçekleştirilmemiş işlemler ile ilgili olarak herhangi bir hak oluşturmaz. Böyle bir durumda kazanılmış hak iddiasında bulunulamaz.