0.78 fırsatı! Kasım ayı konut kredisi düştü mü? Faiz oranları ne olacak?

Merkez Bankası geçtiğimiz haftalarda bilindiği gibi 10 puanlık bir faiz indirimi yaptı. Bu faiz indirimi sonrasında vatandaşlar kredi faiz oranlarınında Kasım ayı ile birlikte düşmesini bekliyor. Bu bağlamda TÜFE yüzde 8.55 oranında gerçekleşti. Peki Kasım ayında özel ve kamu bankalarının verdiği ev kredileri faiz oranları ne olacak?

Giriş Tarihi 05 Kasım 2019, 10:44 Güncelleme 13 Kasım 2019, 11:13
0.78 fırsatı! Kasım ayı konut kredisi düştü mü? Faiz oranları ne olacak?

İÇİNDEKİLER

Bankaların konut kredisi için uyguladığı kampanyalar devam ediyor. Anlaşmalı firmalar ile anlaşan bankalar 0,99 oranın da olan faiz oranlarını 0,79 ve 0,78 aralığına çekebiliyor. Bu bağlamda İş Bankası ile Vakıfbank'ın kampanyaları bulunuyor. İş Bankası anlaşmalı olarak faiz oranlarını 0,78'e kadar düşürdü. En yüksek konut kredisi faiz oranı ise 1.69 ile Denizbank tarafından uygulanıyor.

KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI DÜŞÜYOR!

Vatandaşların beklentisiyle orantılı olarak bankaların konut kredisi ürünlerinde uyguladıkları faiz oranları da düşmeye devam ediyor. Politika faizinde indirime gidilmesinin ardından bankalar arasında konut kredisi faiz oranı indirim kampanyaları yarışı yeniden başladı. Bankaların konut kredisi faiz oranlarında uyguladıkları indirim kampanyaları tüm hızıyla devam ederken özellikle ülkemizde faaliyet gösteren yerli ve yabancı katılım bankaları konut finansmanı kâr payı oranları üzerinde ciddi indirimler yapmaya devam ediyor. Vatandaşlar en uygun konut kredisi veren banka hangisi sorusunun yanıtını merak ediyor.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

VAKIFBANK'TAN YÜZDE 0,79 ORAN İLE SARIPANJUR FIRSATI

Anlaşmalı firmalardan satın alacağınız konutlar için; aylık %0,79 faiz oranı ve 180 aya varan vade seçenekleriyle konut kredisi kullanabilirsiniz. Kampanyaya dâhil olan firmaların da katkısıyla 0,79% faiz oranı ve 180 aya varan vadelerle, Kampanya, anlaşmalı firmalardan alınacak yeni konut alımları için geçerlidir.

KUVEYT TÜRK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Kuveyt Türk konut finansmanı kar payı oranı yüzde 1.04 (Kredi ürünlerini alan kişilere yüzde 1.01 olarak uygulanmaktadır)

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

İş Bankası konut kredisi faiz oranı yüzde 1.17 olarak belirlendi (İş Bankası Anlaşmalı Konut Projeleri için yüzde 0.78 olarak hesaplanmaktadır)

TEB KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI

Konut kredilerinde 1,1 faiz oranı sunuluyor.

GARANTİ BBVA KONUT KREDİSİ

Konut kredilerinde 1,2 faiz oranı sunuluyor.

INGBANK

Konut kredilerinde 1,09 faiz oranı sunuluyor.

ALBARAKA

Albaraka Türk Konut Finansmanı olarak yüzde 1.19 kredi imkanı sunuluyor.

YAPI KREDİ

Konut kredilerinde 1,17 faiz oranı sunuluyor.

ŞEKERBANK

Konut kredilerinde 1,39 faiz oranı sunuluyor.

HALKBANK KONUT KREDSİ FAİZ ORANLARI

Konut kredilerinde 0,99 faiz oranı sunuluyor. Halkbank Anlaşmalı Konut Projeleri için yüzde 0.79 olarak hesaplanıyor.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Konut kredilerinde 0,99 faiz oranı sunuluyor. Ziraat Bankası Anlaşmalı Konut Projeleri için yüzde 0.79 olarak hesaplanıyor.

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Konut kredilerinde 0,99 faiz oranı sunuluyor. Vakıfbank anlaşmalı konut projeleri için yüzde 0.79 olarak hesaplanmaktadır.

AKBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Konut kredilerinde 1,17 faiz oranı sunuluyor.