TOKİ Isparta kura sonuçları açıklandı! TOKİ Isparta merkez kura çekiliş sonucu nereden öğrenilir?

Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan 50 bin yeni sosyal konut için kura çekilişleri tüm hızıyla devam ediyor. Isparta'daki TOKİ konutları için başvuru yapan binlerce vatandaş TOKİ Isparta kura sonuçları için araştırma yapıyor. Merakla beklenen TOKİ Isparta kura sonuçları açıklandı. Peki, TOKİ Isparta merkez kura çekiliş sonucu nereden öğrenilir? İşte cevabı...

Giriş Tarihi 08 Temmuz 2019, 18:28 Güncelleme 08 Temmuz 2019, 18:57
TOKİ Isparta kura sonuçları açıklandı! TOKİ Isparta merkez kura çekiliş sonucu nereden öğrenilir?

İÇİNDEKİLER

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yatay mimari anlayışıyla gerçekleştirilecek 2+1 ve 3+1 konut projeleri için kura çekilişleri sürüyor. Isparta'daki konut projesi için başvuruda bulunan vatandaşlar şimdi kura sonuçlarını bekliyor. TOKİ tarafından bugün kura çekilişi noter huzurunda yapılarak asil ve yedek listedeki isimler ilan edildi. Peki, TOKİ Isparta merkez kura çekiliş sonucu nereden öğrenilir?

TOKİ ISPARTA KURA SONUÇLARI

300 Konutluk Isparta Merkez Çünür Mahallesi konut projesi "Hak Sahibi Belirleme Kura Çekilişi" 08 Temmuz 2019 tarihinde Işıkkent Kapalı Spor Salonu'nda saat 11:00 itibariyle Noter huzurunda gerçekleştirildi.

TOKİ ISPARTA KURA SONUÇLARI LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ BAŞVURU ÜCRETLERİ NE ZAMAN İADE EDİLECEK?

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube'lerinden geri alabilecek.

DİĞER İLLERDE KURA ÇEKİLİŞ TARİHLERİ

Bursa Nilüfer: 9 Ağustos

Kocaeli Gebze: 8 Ağustos

Erzurum Aziziye 30 Temmuz

Isparta Merkez: 8 Temmuz

Antalya Manavgat: 10 Temmuz

İzmir Selçuk, Ödemiş: 12 Temmuz

İzmir Aliağa: 18 Temmuz

Manisa Yunus Emre: 19 Temmuz

Bartın Merkez: 5 Ağustos