Bayram ikramiyesi ödemesi ne zaman, hangi ayda verilecek

Milyonlarca vatandaşımız SGK ve BAĞKUR emeklisinin gözü kulağı bayram ikramiyelerinde olacak. Emekli olan vatandaşlarımız artık zam aylarının yanında ikramiyeleri de çok yakından takip ediyor.

Giriş Tarihi 16 Mart 2019, 17:53 Güncelleme 23 Mart 2019, 11:40
Bayram ikramiyesi ödemesi ne zaman, hangi ayda verilecek

İÇİNDEKİLER

2019 yılı SSK Bağkur emeklisi bayram ikramiyesi ne zaman, hangi ayda ödenecek emekli vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında yer aldı.

Yeni emekliler de ikramiye alacak

Ödemelerin yatırıldığı tarihe kadar emekli aylığı bağlananlar da bu yılın ilk ikramiyesinden yararlanacak. Yeni emekliler, bu tarihten itibaren verilecek tüm bayram ikramiyelerini alabilecek, 2018'de 2 bin lirayı cebine koymuş olacak.

Haziran'da emekli olana ikincisi ödenecek

Ağustos da emekliler için yine ikramiye ayı olacak. Emeklilere, bu yılın ikinci bayram ikramiyesi ödenecek. Kurban Bayramı 11-14 Ağustos'ta kutlanacak. Arefe günü de 10 Ağustos Cumartesi gününe denk geliyor. İkramiyenin de bu tarihten önce, 5-9 Ağustos'ta ödenmesi bekleniyor. Yine bu tarihe kadar emekli olanlar da 1000 liralık ikramiyeden yararlanabilecek. İlk ikramiyeden sonra emekli aylığı bağlananlar, 2019'u bin lira ikramiye ile kapatacak. İkramiye ödemelerinin yapılacağı kesin tarih Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından duyurulacak