Bulaşıkçılıktan kebap zincirine

Batman'dan Adana'ya göç eden bir ailenin oğlu olan Süleyman Gökmen, bulaşıkçı olarak girdiği lokanta sektöründe önce garsonluğa geçiş yaptı, daha sonra da kebap zinciri kurup 120 kişiye istihdam sağladı. Gökmen, "Türkiye'nin birçok yerinde hizmet veriyoruz. Eleman yetiştirip Avrupa ve Arap ülkelerine usta olarak gönderiyoruz. Başarının sırrı çok çalışmak" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.