Çikolataya Türk tadı

Dünya kakao rezervlerinin azalmasıyla gözler çikolata yapımında alternatif hammadde olarak kullanılan keçiboynuzuna çevrildi. Dünya piyasasındaki fındığın yüzde 70'ini üreten Türkiye, keçiboynuzu üretiminde atak yapacak. Keçiboynuzu üretiminin yüzde 10'unu karşılayan Türkiye, üretimi iki katına çıkarmak için kolları sıvadı. Antalya, Muğla ve Mersin'de 30 bin ton keçiboynuzu üretilip ihraç edilecek.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.