NusrET turu

Türkiye zengin mutfağıyla dikkat çekerken, şeflerimizin başarısı da tüm dünyada konuşuluyor. Pek çok şefimiz, dünya çapında tanınıyor. 'Et sihirbazı' olarak tanınan Nusret Gökçe, Japonlar'a ders vermeye başladı. Yemek yapmaya meraklı Japonlar, et pişirme tekniklerini öğrenmek için Nusr-Et Steakhouse'un kurucusu Nusret Gökçe'nin kapısını çalıyor. Türkiye'ye gelen Japonlar, toplu halde Nusret Gökçe'den randevu alıp, et pişirmenin inceliklerini öğreniyor. Et dersleri vermeye başlayan Nusret Gökçe, "Eskiden bizler bir şeyler öğrenebilmek için yurt dışına bakmaya, görmeye giderdik. Artık Japonya'dan geliyorlar, et sanatını öğrenmek için" şeklinde konuştu.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.