Teknoloji bayramı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2009 Güncelleme 29 Ekim 2009, 00:03

İÇİNDEKİLER

Elektronik ürünler mağaza zinciri Media Markt'ın İzmir Balçova Mağazası açılışına ilgi büyük oldu. İzmirliler, mağazanın 'açılış gününde özel promosyonlu ürünler satılacağı' duyurusunu ilgiyle karşıladı. Gece yarısından itibaren kuyruğa giren 5 bini aşkın kişi, sabah 06.00'da mağazada özel promosyonlu ürünlerden alışveriş yaptı.

'ATILIMLARIMIZ SÜRECEK'
Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan, açılışta yaptığı konuşmada atılım hamlelerinin sürdüğünü, bu yıl sonuna kadar Türkiye'deki mağaza sayısını 15'e, satış alanını 100 bin metrekareye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Topatan, 2 ay içerisinde biri Ankara, diğer ikisi İstanbul'da olmak üzere 3 mağaza daha açacaklarını kaydetti. Mağazada 45 binden fazla çeşit ürün satışa sunuldu.

MAĞAZASINI YENİLEDİ
Teknoloji perakendecisi TeknoSA, İzmir Balçova'daki mağazasını yenileyerek hizmete açtı. Açılışa yoğun ilgi gösterildi. Agora Alışveriş Merkezi'ndeki mağazanın dün saat 06.00'daki açılışı için vatandaşlar akşamdan kuyruğa girdi. 'Ekstra' konsepti ile yenilenen ve ürün çeşitliliği artırılan mağazanın açılışı nedeniyle çeşitli indirimler yaptı. 'Ekstra' adlı konseptin İzmir'de ilk kez Agora'da uygulandığı öğrenildi. İzmir'de 15 mağaza ile hizmet veren TeknoSA, Agora'daki mağazasını genişleterek hizmet alanını 4 katına çıkardı.

DİZÜSTÜ BİLGİSAYARLAR % 50 İNDİRİMLİ
Alman tüketici elektroniği zinciri Saturn'ün Türkiye'deki ilk mağazası Bayrampaşa'daki Forum İstanbul'da bugün hizmete giriyor. 'En ucuz' olma iddiasına sahip Saturn, açılışa özel büyük indirimler yapıyor.

İDDİALI FİYATLAR

Bu kapsamda; bin 499 liralık dizüstü bilgisayar 799, 2 bin 399 liralık dizüstü bin 699, 599 liralık dizüstü ise 399 liradan Saturn müşterilerine sunulacak. Ayrıca, 899 liralık bir masaüstü bilgisayar 499, 79 liralık cep telefonu 39 , 499 liralık cep telefonu da 299 liradan teknoloji meraklılarıyla buluşacak. Öte yandan; 699 liralık bulaşık makinesi 399, 799 liralık çamaşır makinesi 499, 999 liralık no-forst buzdolabı da 599 liradan tüketicilere sunulacak. Saturn Türkiye Genel Müdürü Yıldırım Karaali, yaptığı açıklamada büyük iddialarla pazara girdiklerini belirterek, "Büyük konuşma iddiasındayız" dedi.

TIRNAKLAR İÇİN YENİ BİR ÜRÜN
Alman markası LCN, tırnak etleri kuru ve sert olanlara Çay Ağacı Özlü Tırnak Kalemi'ni sunuyor. 3 yedek ucu ile birlikte satışa sunulan ürün ile tırnakların bakımını yapmak mümkün oluyor. Ayrıca dudaklardaki uçuklar için de kullanılabildiği belirtilen ürünün fiyatı ise 35 TL.

CEBE SIĞAN FOTOĞRAF MAKİNESİ!
Olympus'un 12 megapiksel özelliğe sahip yeni fotoğraf makinesi FE-4000, cebe veya çantaya rahatlıkla girebiliyor. FE-4000'in dış yüzeyi için saf beyaz, koyu gri, pembe, arktik mavisi ve mandalina turuncusu gibi renk alternatifleri sunuluyor.