Bugün okullar tatil mi? MEB son dakika! 7 Şubat 2024 hangi illerde okullar tatil edildi? Artvin...

Kar yağışı, buzlanma veya diğer hava koşullarının etkilerine karşı önlem alınması amacıyla Artvin'de okullar 1 gün süreyle tatil edildi. 7 Şubat 2024 tarihi için diğer illerde tatil kararı alınıp alınmayacağı merak konusu oldu. Bu nedenle son dakika MEB duyuruları ve tatil kararları yakından takip ediliyor. Peki, 7 Şubat hangi illerde okullar tatil? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 07 Şubat 2024, 08:03 Güncelleme 07 Şubat 2024, 08:04
Bugün okullar tatil mi? MEB son dakika! 7 Şubat 2024 hangi illerde okullar tatil edildi? Artvin...

İÇİNDEKİLER

Artvin'deki okulların tatil edilmesiyle birlikte birçok kişi arama motorlarına yöneldi. Peki, 7 Şubat 2024 hangi illerde okullar tatil? İşte detaylar...

RİZE, ARTVİN, ARDAHAN DİKKAT!

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Trabzon, Bayburt ve Kars çevrelerinde kuvvetli, Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor.

7 ŞUBAT 2024 YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Artvin'de, Ardanuç ve Şavşat ilçelerinde eğitime kar nedeniyle yarın ara verildi. Diğer illerle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Güncel gelişmeler haberimizde yer alacak.

Ardanuç Kaymakamlığı'nın paylaşımı

Ardanuç Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Olumsuz hava koşulları, yoğun kar yağışı ve buzlanma riski sebebiyle Ardanuç Merkez ve köylerde 07.02.2024 Çarşamba günü tüm okul ve kurumlarda eğitim ve öğretime 1 (bir) gün süre ile ara verilmiştir."