KYGM SONUÇ: kygm.gsb.gov.tr, turkiye.gov.tr KYK burs sonuçlarına nasıl bakılır? KYK burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

KYK burs - kredi başvuru sonuçları 'https://kygm.gsb.gov.tr/' adresi üzerinden ilan edilecek. 19 Ekim'de sona eren KYK burs - kredi başvuru işlemlerinin ardından gözler sonuçlara çevrildi. Üniversite öğrencilerinin başvurduğu KYK burslarının sonuçları e-Devlet ekranı üzerinden sorgulanabilecek. Peki 2023 KYK burs - kredi başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? KYK burs başvuru sonuçlarına nasıl bakılır? İşte sorgulama ekranı: kygm.gsb.gov.tr, turkiye.gov.tr...

Giriş Tarihi 07 Kasım 2023, 09:00 Güncelleme 07 Kasım 2023, 09:00
KYGM SONUÇ: kygm.gsb.gov.tr, turkiye.gov.tr KYK burs sonuçlarına nasıl bakılır? KYK burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

İÇİNDEKİLER

KYK burs başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak sorusu gündemde öğrenciler tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Üniversite öğrencileri devletten burs almak için başvurularını 12-19 Ekim tarihlerinde tamamladı. 2023-2024 GSB KYK burs başvuru sonuçları için geri sayım devam ediyor. İşte son durum...

KYK 2023-2024 BURS BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. Öte yandan geçtiğimiz yıl KYK burs başvuruları kasım ayında başlamış ve sonuçlar 16 Aralık'ta açıklanmıştı. Buna göre; KYK burs başvuru sonuçlarının bu yıl kasım ayının sonlarına doğru açıklanması bekleniyor.

KYK burs - kredi başvuru sonuçları açıklandığında haberimizde yer vereceğiz.

KYK BURS SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuru sonuçları e-Devlet ekranı (https://www.turkiye.gov.tr/genclik-ve-spor-burs-ogrenim-kredisi-basvuru-sonucu-sorgulama ) üzerinden sorgulanabilecek.

KYK burs - kredi başvuru sonuçları 'https://kygm.gsb.gov.tr/' adresi üzerinden duyurulacak.

KYK DUYURULARI İÇİN TIKLAYINIZ

E-DEVLET BAŞVURU SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

KYK BURS ÜCRETİ NE KADAR?

2024 yılı kredi burs miktarları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı.

İşte 2023-2024 yılı burs ve kredi miktarları

Lisans öğrencileri 1250 TL'den 2000 TL'ye

Yüksek lisans öğrencileri 2500 TL'den 4000 TL'ye

Doktora öğrencileri 3750 TL'den 6000 TL'ye yükselmiş oldu.