AÖF vize sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr adresinde! Ara sınav sonuçları son dakika

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi vize sınav sonuçları için geri sayım başladı. Üç oturumda yapılan sınavlarının sonuçları merak ediliyor. Anadolu Mobil ve aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonundan sorgulanabiliyor. Peki AÖF vize sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçlarına nasıl bakılır?

Giriş Tarihi 14 Aralık 2023, 10:30 Güncelleme 14 Aralık 2023, 14:45
AÖF vize sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr adresinde! Ara sınav sonuçları son dakika

İÇİNDEKİLER

2023-2024 eğitim öğretim dönemi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) ara sınavları 9-10 Aralık 2023 tarihlerinde düzenlendi. Sınavlara katılan öğrenciler şimdi sonuçlar için bekleyişte. Bu noktada internet arama motorlarında sıkça ''AÖF vize sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçlarına nasıl bakılır?'' sorularına yanıt arıyorlar. İşte son durum ve sonuç sorgulama ekranı.

AÖF VİZE SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Öncelikle AÖF vize sınav sonuçlarının henüz açıklanmadığını belirtelim. Sonuçların 15 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. Buna göre sonuçlarının 24 Aralık tarihine kadar açıklanacağı öngörülüyor. Konuya ilişkin AÖF'ten son dakika açıklama geldiği taktirde haberimizde gelişmelere yer verilecektir.

AÖF SINAV SONUÇLARINA NASIL BAKILIR?

Sınav sonuçları, Anadolu Mobil ve aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonundan öğrenilebilir.

AÖF SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF'ten yapılan açıklamada "Sınav soruları Anadolum eKampüs sistemine yüklenmiştir." ifadeleri kullandı.

AÖF SORULARI CEVAP ANAHTARLARI İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINAV DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILIYOR?

Açıköğretim Fakültesi sınavları 100 puan üzerinden değerlendirilmektedir. Vize sınavları %30, final sınavları ise not ortalamasına %70 etki eder.

Sınav değerlendirilirken, her testteki doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri düşürülerek puan hesaplanır.

Sınavlarda 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı götürür. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından alınan karara göre Açıköğretim'de ders geçme notu 35 olarak belirlenmiştir.