AÖF final sınavı sonuçları sorgulama! 2020 AÖF kayıt yenileme ne zaman?

AÖF kayıt yenileme ne zaman? 2020 AÖF güz dönemi final sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından, bahar dönemi kayıt yenileme takvimi öğrencilerin gündeminde. Heyecanla beklenen AÖF kayıt yenileme takvimi Anadolu Üniversitesi tarafından duyuruldu. Peki, 2020 AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ne zaman yapılacak? İşte AÖF akademik takvim...

Giriş Tarihi 25 Ocak 2020, 09:21 Güncelleme 25 Ocak 2020, 12:13
AÖF final sınavı sonuçları sorgulama! 2020 AÖF kayıt yenileme ne zaman?

İÇİNDEKİLER

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından 2019-2020 bahar dönemi kayıt yenileme takvimi belirlendi. AÖF final sınavı sonuçlarını görüntüleyen on binlerce öğrenci yeni dönem hazırlıklarına başladı. Yayınlanan takvime göre, kayıt yenileme işlemleri için geri sayım başladı. Peki, AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ne zaman? İşte 2020 AÖF akademik takvim...

AÖF FİNAL SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

AÖF güz dönemi final sınavı sonuçları açıklandı. Öğrenciler, 2019-2020 öğretim yılı güz dönemi dönem sonu sınav sonuçlarına, ANADOLU MOBİL uygulamasından ya da aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu bölümüne T.C. kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak ulaşabilecekler.

SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Sınav sonucuna itirazları 3 iş günü (27 - 29 Ocak 2020) içinde yapılacak. 29 Ocak 2020 Çarşamba günü saat 23:59'dan sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacak.

DETAYLAR BİR SONRAKİ SAYFADA

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 17-28 Şubat 2020 tarihlerinde yapılacak.

Yaz okulu ders seçme başvuru işlemleri 6-10 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

2020 AÖF SINAVLARI NE ZAMAN?

Bahar Dönemi Ara Sınavı: 18 - 19 Nisan 2020
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 13 - 14 Haziran 2020
Yaz Okulu Sınavı: 22 - 23 Ağustos 2020

AÖF PUAN HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Yeni sistemde, öğrencilerimizin bir dersten başarılı sayılabilmesi için 100 üzerinden değerlendirmeye alınan kâğıtlarda 35,00ya da üzerinde başarı puanı alması gerekmektedir. İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan derslerle ödev ve laboratuvar uygulamaları olan dersler ise bu kapsamın dışında tutulmuştur.

SINAVA GİRİŞTE GEREKLİ BELGELER

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ

Dersleri kitle iletişim araçları (internet, radyo, televizyon) ile ve çeşitli şehirlerdeki akademik danışmanlık merkezleri tarafından verilen, sınavları yılda 2 kez (vize, final) yapılan, Anadolu Üniversitesi'nin başlattığı bir uzaktan eğitim projesidir. AÖF diplomalarının örgün eğitimle alınan diğer üniversite diplomalarından hiçbir hak eksiği yoktur. AÖF ders kitapları çok düzenli ve kolay anlaşılabilir bir dille yazılmıştır. AÖF e-öğrenme portali yoluyla yayımlanan mp3 dinlemeleri, video dersleri, etkileşimli sunumlar, deneme sınavları vb. sayesinde bilginin öğrencilere yayılımı oldukça kolaylaşmış, zaman ve zeminden bağımsız bir hale gelmiş ve üniversite eğitimi çok modern ve etkileyici yeni bir boyuta taşınmıştır.