Öğretmenleri sevindirecek teklif

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Abdülkerim Gök, öğretmenleri sevindirecek bir teklifte bulundu.

Giriş Tarihi 26 Kasım 2011, 15:06 Güncelleme 26 Kasım 2011, 16:18
Öğretmenleri sevindirecek teklif

İÇİNDEKİLER

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu'nda 2012 yılına ait bütçe görüşmelerinin son gününde önemli bir gelişme yaşandı.

Komisyonda, 2012 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerde sona gelindi. Maliye Bakanlığı ve bağlı kuruluşların 2012 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerin tamamlanmasının ardından, Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile Merkezi Yönetim Kesinhesap Kanunu tasarılarının maddeleri görüşüldü.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlığının bütçesi üzerinde sunuş yaptıktan sonra söz alan Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerinden Abdülkerim Gök şu açıklamayı yaptı:

"2002 yılından bu yana iktidarda olan AK Parti Hükümeti'nin yapmış olduğu icraatlardan sonra gün geçtikçe iyiye giden ekonomimizi de göz önünde bulundurarak bir teklifte bulunmak istiyorum. Bizleri ve çocuklarımızı bugünlere getiren, ülkemizin her yerinde koşulsuz olarak görev yapan, geleceğimizin ve cumhuriyetimizin temennisi olan öğretmenlerimize, önümüzdeki yıl geçerli olmak üzere, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde bir maaş ikramiye verilmesini talep ediyorum."

Ekonomimizin iyiye gittiği bir dönemde böyle bir teklifin değerlendirilebileceğini dile getiren Gök, veren el utanmaz, dedi.

takvim.com.tr