Pis kokular geliyor

Almanya teröristlere destek sağladı. Ölüm tehditleri içeren pankartlar Federal Meclis önünde açıldı. G-20’nin yapılacağı Hamburg’daki kanalizasyon kanallarında bombalar ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Temmuz 2017 Güncelleme 06 Temmuz 2017, 01:43
Pis kokular geliyor

İÇİNDEKİLER

Türkiye düşmanlığından gözü dönen Avrupa tüm insan hakları kurallarını askıya aldı. Söz konusu Türkiye olunca hakaret ve tehditte sınır tanımadı. İlk sırada ise Almanya yer aldı. Terör örgütlerinin besleyicisi Almanya, faşist yüzünü son olarak Berlin'deki Federal Meclis binası önünde gösterdi. Naziler, meclisin önüne lüks bir araç koyarak "Bu aracı mı istiyorsun? Erdoğan'ı öldür, bu araba senin" yazılı pankart astı. Alman polisi ise bu faşistliği sadece izlemekle kaldı. Siyasi Güzellik Merkezi isimli örgüte bağlı sözde sanatçı Philipp Ruch'un organize ettiği skandal eylem Almanya tarafından da destek gördü.



GÖZALTINA ALMADILAR
Almanlar bu olayı önemsemezken, tehdit çağrısına hemen cevap geldi. G-20 Zirvesi'nin yapılacağı Hamburg kentinde yapılan aramalarda saldırı için hazırlanmış onlarca bomba bulundu. Hamburg polisi, 17 noktaya yaptığı baskınlarda çok sayıda bomba, gaz maskesi, patlayıcı, kimyasal malzeme ve Polonya bombası denen el yapımı patlayıcılar ele geçirdi. Ancak bulunan malzemelerle ilgili tek bir gözaltı yapılmaması dikkat çekti. Patlayıcıların bulunduğu noktaların ise G-20'ye katılacak liderlerin olası güzergahları üzerinde olduğu belirlendi.