Ayrılığa basket

Vanessa Bryant, 10 yıllık eşi NBA starı Kobe'ye boşanma davası açtı. Aldatıldığı iddia edilen dansçı eş, ünlü basketbolcudan tam 150 milyon dolar tazminat talep etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2011 Güncelleme 18 Aralık 2011, 01:01
Ayrılığa basket

İÇİNDEKİLER

THY'nin reklam filminde oynadığı için Ermeni Diasporası'nın baskılarına mağruz kalan NBA yıldızı Kobe Bryant'ın (33) çapkınlığı ailesini dağıttı! NBA'in Los Angeles Lakers takımında forma giyen basketçinin dansçı eşi Vanessa (29), eşinden ayrılmaya karar verdi.

200 BİN $ NAFAKA
2 çocuk annesi Vanessa, geçtiğimiz Cuma günü boşanma davası açtı. Genç kadın buna gerekçe olarak da "eşiyle aralarında üstesinden gelinmeyecek düzeyde farklılıkların olduğunu" öne sürdü. Dava dilekçesinde 2 kızının velayetinin kendisine verilmesini isteyen Vanessa, yıldız basketbolcudan 150 milyon dolar tazminat ve 200 bin dolar da aylık nafaka talep etti.

TECAVÜZDEN BAŞI DERDE GİRMİŞTİ
Ünlü çift, aralarındaki "farklılıkları" ayrılma nedeni olarak gösterse de gerçek ayrılma sebebinin daha farklı olduğu düşünülüyor. Ünlü basketbolcu Kobe'nin Vanessa'yı tekrar aldattığı iddia ediliyor. Bilindiği gibi 2003'de Kobe'nin başı bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla derde girmişti. Daha sonra Kobe karısına kendini affettirmek için 4 milyon dolarlık elmas bir yüzük hediye etmişti. 2001'de evlenen çiftin Natalia (8) ve Giana (5) isimli 2 kızı bulunuyor.