4 erkek bir de kız

Beşiz bebek bekleyen Çek anne, 4 erkek ve bir kızının olacağını duyunca bir şok daha geçirdi. Maddi olarak zorlanacağını düşünen babaya ise bebek ürünü firmalarından sevindirici haber geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2013 Güncelleme 31 Mayıs 2013, 22:35
4 erkek bir de kız

İÇİNDEKİLER

Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da Alexandra Kinova (23) doğal yollarla beşizlere hamile kalan ilk kadın oldu.

DOĞUMA ÜÇ AY VAR
Geçen aya kadar karnında 5 bebek taşıdığını bilmeyen Çek kadın bir anda hem ülkesinin hem de dünya medyasının dikkatini çekmeyi başardı. Halen daha 5 bebeğin şaşkınlığını atlamadığını belirten 23 yaşındaki bir erkek çocuk annesi kadın, bebeklerin cinsiyetlerinin belirlenmesiyle bir şok daha yaşadı. Doktorlar dört çocuğun erkek, birinin ise kız olduğunu belirtti. 50 milyonda bir ihtimalle gerçekleşecek olan doğuma henüz 3 ayı olan genç anne ise doğumu sezaryenle yapacağını, çocuklarını emzirmek için ise takviye alması gerektiğini söyledi.

FİRMALAR SIRAYA GİRDİ
Bu arada Alexandra'nın kocası ise bu sürpriz karşısında kara kara düşündüğünü belirtirken, beşizlerin dünya medyasında yer almasıyla reklam teklifleri de yağmaya başladı. Dünyaca ünlü bebek maması, bebek bezi ve bebek ürünü markaları Kinova ailesiyle kontağa geçerek bebekleri reklamlarda oynatmak istediklerini söylediler. Baba Kinova ise bu sayede rahat bir nefes alacaklarını söyledi.

25 KİLO ALDI
Beş çocuk bekleyen ve halihazırda bir de oğlu olan Alexandra Kinova bebeklerinin sağlıklı ve kilolarının yerinde olduğunu söyledi. Kinova şimdiden 25 kilo aldığını da sözlerine ekledi.