Filistin bayrağını tekmeleyen İsrailli yerleşimciye bomba şoku! Itamar Ben Gvir talimat vermişti: Bayrağı kaldırmaya çalışırken havaya uçtu

İşgal altındaki Batı Şeria’da İsrailli bir yerleşimci Filistin bayrağını kaldırmaya çalışırken bombaların hedefi oldu. Filistin bayrağını görünce aracından inip bayrağı kaldırmaya çalışan yerleşimci bayrağı tekmelerken bir anda patlayan bombanın etkisiyle yaralandı. İsrail basını, yerleşimcinin hafif yaralandığını iddia etse de görüntülerde bayrağa tekme atan İsraillinin resmen havaya uçtuğu görülüyor.

Giriş Tarihi 21 Nisan 2024, 11:10 Güncelleme 21 Nisan 2024, 11:28
Filistin bayrağını tekmeleyen İsrailli yerleşimciye bomba şoku! Itamar Ben Gvir talimat vermişti: Bayrağı kaldırmaya çalışırken havaya uçtu

İÇİNDEKİLER

İşgal altındaki Batı Şeria'da Ramallah'ın doğusundaki Kochav Hashahar yerleşim birimi yakınında İsrailli bir yerleşimci Filistin bayrağını tekmeleyip kaldırmaya çalışırken el yapımı bir patlayıcı ile karşı karşıya kaldı.

FİLİSTİN BAYRAĞINI KALDIRMAK İÇİN ARACINDAN İNDİ

Batı Şeria'daki Binyamin yerleşim biriminde ikamet eden yerleşimci, yol kenarında gördüğü Filistin bayrağını kaldırmak için aracından indi.

YERLEŞİMCİ TERÖRÜNE BOMBA

Filistin bayrağına tekme atıp kaldırmaya çalışan yerleşimci, bir anda patlayan bombanın etkisiyle yaralandı.

İsrail basını, Filistin bayrağını kaldırmaya çalışırken patlayan bombadan etkilenen yerleşimcinin hafif yaralandığını ve hatta hastaneye gitmeyi dahi reddettiğini iddia ederken görüntülerde ise yerleşimcinin ağır yaralandığı görülüyor.

BEN GVİR TALİMAT VERMİŞTİ

Terör devleti İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, ocak ayında kamusal alanlarda Filistin bayraklarının yasaklanması ve işgalci polislerin tüm bayrakları kaldırması için emir vermişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN