Terör devleti İsrail’in Dışişleri Bakanı İsrael Katz Başkan Erdoğan’ı hedef gösterdi: ABD’deki dostlarımıza talimat verdim! Türkiye’ye yaptırım uygulayacaklar

Türkiye’nin soykırımcı İsrail ile ticareti sınırlandırdığını duyurması ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram mesajında Gazze’ye yönelik açık desteğinin ardından terör devletinin sözde Dışişleri Bakanı İsrael Katz, Başkan Erdoğan’ı hedef gösterdi. Katz, “ABD’deki dostlarımıza haber verdim. Türkiye’ye yaptırım uygulayacaklar.” Dedi.

Giriş Tarihi 09 Nisan 2024, 12:07 Güncelleme 10 Nisan 2024, 12:59
Terör devleti İsrail’in Dışişleri Bakanı İsrael Katz Başkan Erdoğan’ı hedef gösterdi: ABD’deki dostlarımıza talimat verdim! Türkiye’ye yaptırım uygulayacaklar

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, soykırımcı İsrail'e karşı Filistin'i açıkça desteklemeye devam ederken terör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı İsrael Katz, Başkan Erdoğan'ı hedef gösterdi.

TERÖR DEVLETİNİN SÖZDE BAKANI BAŞKAN ERDOĞAN'I HEDEF GÖSTERDİ

Terör devleti İsrail Gazze'de 7 Ekim'den bu yana soykırıma devam ederken Türkiye'den Tel Aviv ile ticareti sınırlandırma hamlesi geldi. Başkan Erdoğan 9 Nisan Salı günü yayımladığı bayram mesajında Türkiye'nin Gazze'ye yönelik desteğini yinelerken terör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı İsrael Katz'dan cevap geldi.

Terör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı İsrael KatzTerör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı İsrael Katz

"AMERİKA'DAKİ DOSTLARIMIZA TALİMAT VERDİM"

Katz, X hesabından yaptığı paylaşımda Başkan Erdoğan'ı hedef gösterdi ve şu skandal ifadeleri kullandı:

Gazze'de kadınlara, kız çocuklarına, yetişkinlere tecavüz eden, öldüren ve bedenlerine saygısızlık eden ve çocukları diri diri yakan Hamas katillerine verdiği destek uğruna bir kez daha Türkiye halkının ekonomik çıkarlarını feda ediyor. İsrail şiddete ve gasplara boyun eğmeyecek, ticaret anlaşmalarının tek taraflı ihlaline göz yummayacak ve Türkiye'ye karşı Türk ekonomisine zarar verecek paralel tedbirler alacaktır.

"ABD TÜRKİYE'YE YAPTIRIM UYGULAYACAK"

İsrail'in Türkiye'nin ihracatını engelleyeceği ürünler için bir liste daha hazırlanmasını ve ayrıca ABD'deki ülke ve kuruluşlarla temasa geçilmesini, Türkiye'deki yatırımların durdurulmasını ve Türkiye'den ürün ithalatının engellenmesini ve Amerika'daki dostlarımıza talimat verdim. Kongre boykot yasalarının ihlalini inceleyecek ve buna göre Türkiye'ye yaptırım uygulayacak.

İSRAİL BASINI KORKUYU İTİRAF ETTİ

Terör devleti İsrail gazetesi Yvet, Türkiye'nin ticaret kısıtlamasının ardından Tel Aviv'de paniğin başladığını duyurdu ve "İsrail'de korku: Kısıtlamalar Azeri petrol sahalarını da kapsayacak ve Türkiye üzerinden El-Al uçuşlarını etkileyecek" ifadelerini kullandı.