Sapık milyarder Jeffrey Epstein öldü mü öldürüldü mü? Kardeşi ABD'li bakanı işaret etti

Pedofili, fuhuş, cinsel istismar, insan kaçakçılığı gibi suçlamalarla yargılanan ABD'li sapık milyarder Jeffrey Epstein, dosyasında yer alan isimlerin tüm dünyada şok etkisi oluşturdu. Dünya çapında sevdirilen ve takdir gördürülen bilim adamları, sanatçılar, prensler, başbakanlar, bakanların pedofili ve fuhuş ağının suç ortağı olduğu anlaşıldı. Tüm servetini siyonist lobiyle kurduğu ağ üzerinden elde ettiği ortaya çıkan Epstein'ın, ölümüyle ilgili kardeşi Mark, yeni bir iddia ortaya attı. "Öldü mü, öldürüldü mü?" sorusunu soran Mark, bu iddiasında Donald Trump döneminin Adalet Bakanı Barr'ı işaret etti.

Giriş Tarihi 10 Ocak 2024, 22:47 Güncelleme 10 Ocak 2024, 23:19
Sapık milyarder Jeffrey Epstein öldü mü öldürüldü mü? Kardeşi ABD’li bakanı işaret etti

İÇİNDEKİLER

Siyonizmin hizmetkarı ABD'li sapık milyarder Jeffrey Epstein davasında her geçen gün daha da kan donduran detaylar ortaya çıkıyor.

Kurduğu fuhuş, cinsel istismar, insan kaçakçılığı ve pedofili ağına uzun yıllar boyunca ABD başkanlarından şarkıcılara, oyunculardan, siyasetçilere kadar sayısız ismi dahil eden Epstein, 2019 yılında New York'ta tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar etmişti.



SAPIĞIN KARDEŞİ SORDU: ÖLDÜ MÜ ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?
Jeffrey Epstein'in kardeşi Mark Esptein, NewsNation adlı kablolu TV'de katıldığı bir programda, kardeşinin ölümünü "görünür bir intihar" olarak açıklayan eski ABD Başkanı Donald Trump döneminin Adalet Bakanı Barr'ı eleştirdi.



"SORUŞTURMA GEREKLİ ŞEKİLDE YAPILMADI"
Kardeşinin birçok hata yaptığını ancak intihar etmemek için de "birçok sebebi" olduğunu savunan Mark Epstein, onun ölümüyle ilgili soruşturmanın gerekli şekilde yapılmadığını savundu.



TRUMP VE CLINTON HAKKINDA KİRLİ BİLGİLER
Mark Epstein, kardeşinin, eski Başkan Trump ve eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton hakkında bazı "kirli bilgileri" ortaya çıkardığını ancak bunların detaylarını kendisine söylemediğini öne sürdü.



"EPSTEIN'IN ÖLÜMÜNÜ KİMİN İÇİN GİZLİYORDU"
Kardeşinin günlük hayatına dahil olmadığını, bu nedenle onun neleri bilip bilmediğini söyleyen Mark, " William Barr'a sormanız gerekir. Eğer bunu (Epstein'ın ölümünü) gizliyorsa, ki öyle görünüyor, kimin için gizliyordu? Bill Barr kimi koruyordu?" diye konuştu.

JEFFREY EPSTEIN OLAYI
En küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan Jeffrey Epstein, tutuklu bulunduğu New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde 10 Ağustos 2019'da ölü bulunmuştu.

Yetkililer, Epstein'in ölüm nedenini intihar olarak açıklamış ancak aile üyeleri bunu reddederek, şüphelerini dile getirmişti. Epstein'ın kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, bazı zenginler, ünlüler ve devlet görevlileri için reşit olmayan kızların fuhuş tuzağına çekilmesi organizasyonunda Epstein'ın yasa dışı faaliyetlerine yardımcı olduğu iddiasıyla yargılandığı davada suçlu bulunmuştu.

Geçen hafta yayınlanmaya başlanan Epstein davası dosyaları bu konuyu tekrar gündemin ilk sıralarına taşımış, yargıcın kararıyla 4 bölüm halinde yayınlanan toplam 4 bin 500'den fazla belge Epstein ile birçok ünlü ismin ilişkisini ortaya koymuştu.



DOSYADA ESKİ ABD BAŞKANLARININ DA ADI VAR
Açıklanan dava dosyalarında, aralarında Prens Andrew, eski ABD başkanları Bill Clinton ve Donald Trump, eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, eski ABD Başkan Yardımcısı Al Gore, aktör Kevin Spacey, şarkıcı Michael Jackson, illüzyonist David Copperfield, avukat Alan Dershowitz ve eski New Mexico Valisi Bill Richardson gibi ünlü isimler yer almıştı. Dosyalarda, Clinton ve Trump'ın isimleri yer almasına rağmen eski başkanlara yönelik herhangi bir suçlama yöneltilmemişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN