İngiltere’de küresel sapkınlık çetesi karşıtı dalga! Rishi Sunak LGBT’cilere ‘zorba’ dedi: Erkek erkektir kadın da kadın

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, küresel LGBT dayatmasına rest çekti. Muhafazakar Parti’nin yıllık konferansında konuşan Sunak, “Erkek erkektir, kadın da kadındır.” dedi ve “İnsanların istedikleri cinsiyette olabilecekleri konusunda zorbalığa maruz kalmamalıyız.” şeklinde konuştu. Sunak’ın bu çıkışı İngiltere’nin de küresel LGBT çetesine karşı konumlandığını gösteriyor.

Giriş Tarihi 05 Ekim 2023, 11:10 Güncelleme 05 Ekim 2023, 16:42
İngiltere’de küresel sapkınlık çetesi karşıtı dalga! Rishi Sunak LGBT’cilere ‘zorba’ dedi: Erkek erkektir kadın da kadın

İÇİNDEKİLER

LGBT terörüne karşı sesler yükseliyor. ABD LGBT lobisinin dayatmasıyla sapkınlığı ilkokul seviyesine indirmek için çocukları hedef alıp LGBT karşıtı ülkeleri tehdit ederken İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'tan beklenmedik bir çıkış geldi. "Erkek erkektir, kadın da kadındır." diyen Sunak İngiltere'nin de küresel LGBT çetesiyle mücadele safına geçtiğini gösterdi.

KÜRESEL ÇETEYE KARŞI SESLER ÇOĞALIYOR

LGBT lobisi dünyanın dört bir yanındaki hükümetlere özellikle de çocukları hedef alarak yasaların değişmesine hatta çocuğunun cinsiyet değiştirmesine izin vermeyen ailelerin velayeti kaybetmesine kadar varan baskılar yapıyor. ABD'de ve Kanada'da LGBT terörünün ilkokul ders kitaplarında yer almasına kadar varan baskıya karşı büyük protestolar düzenlendi.

SAPKLINLIK KARŞITI LİDERLER LGBT LOBİSİNİN HEDEFİNDE

Gürcistan ve Macaristan da LGBT lobisine karşı çıkan ülkelerden. Sapkınlığın normalleştirilmesine ve hatta baskı yaygınlaştırılmasına karşı çıkan bir diğer ülke Uganda ise eşcinsellik karşıtı yasa çıkarırken büyük bir yaptırım ile karşı karşıya kaldı. LGBT lobisinin baskısıyla hareket eden Dünya Bankası, Uganda'ya finansal desteği kestiğini duyurdu. Macaristan Başbakanı Viktor Orban ise LGBT saldırganlığına yönelik ifadeleri dolayısıyla Batı ülkelerinin hedefinden düşmüyor.

TRUMP: LGBT'CİLER TOKSİK BİR TEORİYE İNANIYOR

ABD'nin eski Başkanı ve 2024 seçimleri için de adaylığını ilan eden Donald Trump da LGBT çetesine karşı çıkan isimler arasında. Seçim için düzenlediği mitinglerde LGBT grubu için "Bu topluluk, solcu cinsiyet ideolojisine ve toksik bir ırk teorisine inanmış durumda. Biz ise iki cinsiyete inanıyoruz. Yalnızca erkekler ve kadınlar vardır." ifadelerini kullanıyor.

PUTİN: RUS HALKINI LGBT TEHLİKESİNDEN KORUYACAĞIZ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise Aralık 2022'de pedofili ve cinsiyet değiştirme isteğine neden olabilecek enformasyon propagandasını yasaklayan yasayı onaylamış ve üçüncü bir cinsiyeti normalleştiren Batı ülkelerine büyük tepki göstermişti. Putin, Federal Meclis üyelerine yönelik konuşmasında "Batı kutsal kitapları hiçe sayarcasına kafayı yemiş gibi üçüncü bir cinsiyet oluşturma peşinde. Biz bu tehlikeden şanlı Rus halkını sonuna kadar koruyacağız." demişti.

BAŞKAN ERDOĞAN: AİLEYİ KORUMAK TÜRKİYE'Yİ KORUMAKTIR

Kuşkusuz LGBT lobisine karşı en dik duran ülkelerden biri ise Türkiye. Başkan Recep Tayyip Erdoğan dayatmalara karşı duracaklarını ve sapkınlığı yaygınlaştırmaya, çocuk yaşa indirmeye çalışan küresel çeteyle mücadele edeceklerini her fırsatta dile getirirken "Aileyi korumak Türkiye'yi, vatanı korumaktır." ifadelerini de kullanıyor.

Türk halkı ise "Büyük Aile Buluşması" adı altında yürüyüşler düzenleyerek LGBT dayatmasına karşı tavrını açıkça gösteriyor.

RISHI SUNAK: ERKEK ERKEKTİR, KADIN DA KADIN

Son olarak İngiltere Başbakanı Rishi Sunak da LGBT dayatmasına karşı çıktı. Muhafazakar Parti'nin yıllık konferansında konuşan Sunak, "Erkek erkektir, kadın da kadındır." Ve insanların istedikleri cinsiyette olabileceğine inandırılmaması gerektiğini söyledi. Toplumun sapkınlarla nasıl başa çıkması gerektiği hakkında konuşan Sunak, "İnsanların istedikleri cinsiyette olabilecekleri konusunda zorbalığa maruz kalmamalıyız." dedi.

KÜRESEL ÇETENİN YENİ HEDEFİ

Rishi Sunak LGBT aleyhindeki konuşması dolayısıyla büyük eleştirilere maruz kalıyor. Sunak pati toplantısında yaptığı konuşma ile küresel LGBT çetesinin karşısında yer aldığını gösterdi. LGBT karşıtı liderleri açıkça hedef tahtasına oturtan lobisinin yeni hedefi Sunak olabilir.