Kanada’da LGBT sapkınlığına direniyor! 1 milyon kişi yürüyüşe katıldı: Ellerinizi çocuklarımızdan çekin

Kanada’da LGBT sapkınlığına karşı tarihi bir miting düzenlendi. 1 milyon kişi LGBT karşıtı yürüyüşe katıldı ve Kanada Başbakanı Justin Trudeau’ya “LGBT lobiciliğini bırakın” çağrısı yaptı. “Çocuklar İçin Bir Milyon Yürüyüş” mitinginde “Çocuklarımızı rahat bırakın”, “Ellerinizi çocuklarımızdan çekin” sloganları atıldı.

Giriş Tarihi 21 Eylül 2023, 12:19 Güncelleme 21 Eylül 2023, 14:10
Kanada’da LGBT sapkınlığına direniyor! 1 milyon kişi yürüyüşe katıldı: Ellerinizi çocuklarımızdan çekin

İÇİNDEKİLER

Kanada LGBT terörüne karşı ayaklandı. LGBT propagandasını ilkokul seviyesine indiren, eğitim programlarına dahil eden Kanada'da "Çocuklar için 1 milyon yürüyüş" mitingi düzenlendi.

Yüz binlerce aile çocuklarının geleceği için bir araya gelirken Kanada Başbakanı Justin Trudeau ise yaptığı açıklamada açıkça yürüyüşe katılan aileleri hedef gösterdi ve LGBT terörüne destek verdi. Başkent Ottava'da yürüyüşe katılan 1 milyon kişi ise Trudeau hükümetinin LGBT propagandası içeren eğitim politikasına karşı çıkıyor.

1 MİLYON KİŞİ LGBT TERÖRÜNE KARŞI SOKAKTA

Ottava'da toplanan 1 milyon kişi "çocuklarımızı rahat bırakın" ve "ellerinizi çocuklarımızdan çekin" şeklinde slogan atarken yaya, atlı ve bisikletli polis birlikleri ise eylem alanında hazır bulundu. Ottava'nın yanı sıra Montreal, Toronto gibi şehirlerde de binlerce kişi bir araya geldi.

BAŞBAKAN TRUDEAU HEDEFTE

Küçük yaştaki çocukların LGBT'li olabileceğini savunan Kanada Başbakanı Justin Trudeau ise X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yürüyüşü hedef adlı ve "Bir şeyi çok açık söyleyeyim: Transofobinin, homofobinin bu ülkede yeri yok. Bu nefreti ve tezahürlerini şiddetle kınıyoruz ve ülke çapındaki LGBT'li Kanadalıları desteklemek için bir arada duruyoruz, siz geçerli ve değerlisiniz." ifadelerini kullandı.

HÜKÜMETE "LGBT LOBİCİLİĞİNİ" BIRAKIN ÇAĞRISI

Aileler ise eğitim programlarında çocukları sapkınlığa özendiren Başbakan Trudeau'ya tepki gösteriyor. Okullarda reşit olmayan çocukların LGBT'li olmaya teşvik edildiğini söyleyen aileler, bunun denetiminin anne-babalarda olması gerektiğini belirtti. Öte yandan aileler çocuklarının beyinlerinin yıkandığını vurguladı ve hükümeti LGBT lobiciliğini bırakması konusunda uyardı.

MÜSLÜMAN ÖĞRENCİLERİ LGBT YÜRÜYÜŞÜNE ZORLAMIŞTI

Trudeau hükümeti LGBT özendirici eğitim politikaları ile yetinmemiş, devletin öğretmenleri Müslüman öğrencilere LGBT baskısı yapmıştı. Sözde onur ayı olarak kutlanan haziran ayında LGBT yürüyüşüne katılmayan Müslüman öğrenciler, öğretmenleri tarafından hedef gösterilmişti. LGBT etkinliğine katılmayan Müslüman öğrencileri azarlayan öğretmenin dünyayı ayağa kaldıran ses kaydında şu ifadeler yer alıyor:

Dininiz, ten renginiz, ne olursa olsun ön yargıya uğramak istemiyorsanız, o zaman farklı olan insanlara da saygı göstermelisiniz.