Pensilvanya’da lise öğrencileri LGBT terörüne karşı birleşti: Sapkınlar için tuvalet kuralını protesto edip okulu terk ettiler

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde Pensilvanya Lisesi öğrencileri sapkınlar için tuvalet uygulamasını protesto etmek için grev düzenledi. Erkek öğrencilerin de kız öğrencilerin tuvaletlerini kullanmasına izin veren okulda öğrenciler mahrem alanlarının ihlal edildiğini söyleyerek okulu terk etti.

Giriş Tarihi 20 Eylül 2023, 14:14 Güncelleme 20 Eylül 2023, 18:26
Pensilvanya’da lise öğrencileri LGBT terörüne karşı birleşti: Sapkınlar için tuvalet kuralını protesto edip okulu terk ettiler

İÇİNDEKİLER

LGBT terörü her geçen gün daha tehlikeli bir hale geliyor. ABD'de LGBT propagandasının ilkokul düzeyine inmesi ve çocukları sapkın LGBT'li olmaya özendiren içerikler ders kitaplarına eklenmesine yönelik tartışmalar devam ederken Pensilvanya eyeletinde bir lise, pes dedirten bir uygulamaya imza attı. Skandal uygulamaya karşı çıkan öğrenciler ise protesto düzenleyip okulu terk etti.

OKULDA SKANDAL: SAPKIN LGBT'Lİ KIZLAR TUVALETİNDE

Pensilvanya Lisesi'nde sapkın LGBT'li öğrenciler için skandal bir uygulama başlatıldı. Trans öğrencilerin de kızlar tuvaletini kullanmasına izin verildi ve bu kural haline getirildi.

ÖĞRENCİLER OKULU TERK ETTİ

Pensilvanya Lisesi öğrencileri ise LGBT lobisinin korkunç dayatmalarından yalnızca birisi olan bu skandal uygulamaya tepki göstererek protesto düzenledi. Geçtiğimiz cuma günü sapkınlar için tuvalet uygulamasına karşı çıkan yüzlerce öğrenci okulu terk etti.

"BU ÇOCUKLARIMIZIN MAHREMİYETİNİ KORUMAKLA İLGİLİ"

Protestoyu organize eden John Ott, Fox News'e konuştu ve "Çocuklar çok üzgündü. Kızlar… biz onları korumak istedik. Tuvaletlerinde erkek istemiyorlardı." dedi. Çocuklardan birinin velisi ise okulu sadece LGBT'li öğrencileri korumakla suçlarken şöyle konuştu:

Kadınların güvenliği o kadar önemli ki dışarı çıkan bu öğrenciler takdir edilmeli. Cesaretleri var ve haklarını kullanıyorlar. Bu çocuklarımızı, mahremiyetimizi korumakla ilgili.

Pensilvanya Lisesi'nin skandal kararının WPVI-TV'ye konuşan sapkın bir öğrencinin hangi tuvalete gireceğini bilemediğini söylemesinin ardından geldiği belirtiliyor.

LGBT'li öğrencilerin kızlar tuvaletini kullanmasına izin verilmesine karşı çıkan kız öğrenciler mahremiyetlerinin ihlal edildiğini, 18-19 yaşındaki erkekleri tuvalette görmek istemediklerini söylüyor. Fakat öğrencilerin bu hayati çıkışına karşı okul, aldığı karardan vazgeçmemekte ısrarcı.

Okulun böyle bir kuralı yürürlüğe koyacağını açıklamadığını söyleyen bir diğer öğrenci ise okul için sapkın öğrenciler kadar önemli olmadığını söyledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN