92 yaşındaki Rupert Murdoch Ege'de çapkınlık turunda yakalandı! Gizemli sevgilisi Elena Zhukova Rus milyarder Roman Abramoviç’in eski kaynanası çıktı

92 yaşındaki medya patronu milyarder Rupert Murdoch, çapkınlıklarına devam ediyor. Geçtiğimiz yıl eşinden boşanan Murdoch'ın yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Medya patronunun gizemli sevgilisinin Roman Abramoviç’in eski eşi Daria’nın annesi bilim insanı Elena Zhukova olduğu, Murdoch'ın yakın çevresine, “Elana ile mutluyum” dediği iddia edildi. Murdoch, boşandığı eşlerine ödediği yüklü tazminatlarla biliniyor. Medya milyarderinin bu ilişki için ne kadar bir servet ödeyeceği şimdiden merak konusu oldu.

Giriş Tarihi 15 Ağustos 2023, 09:48 Güncelleme 15 Ağustos 2023, 09:53
92 yaşındaki Rupert Murdoch Ege’de çapkınlık turunda yakalandı! Gizemli sevgilisi Elena Zhukova Rus milyarder Roman Abramoviç’in eski kaynanası çıktı

İÇİNDEKİLER

92 yaşındaki basın imparatoru ABD'li Rupert Murdoch bu yılın başında Ann Lesley Smith ile yaşadığı aşkla gündemdeydi. Aşkın ilk kareleri de tatil için gittikleri Barbados'tan gelmişti. Murdoch yardım almadan yürüyemiyordu ama bu durum onun aşk heyecanı yaşamasına engel değildi.

Fotoğrafta: Murdoch - Ann Lesley Smith

2 MİLYON STERLİNLİK YÜZÜK
Kısa bir süre sonra Smith ile Murdoch'ın nişanlandığı haberi de geldi. Murdoch, sevdiği kadına evlenme teklif etmişti. Bu, ünlü iş insanının beşinci evliliği olacaktı.

Murdoch'ın Ann Lesley Smith'in parmağına taktığı 2 milyon sterlinlik yüzük de kelimenin tam anlamıyla olay oldu. ABD'li mücevher uzmanı Carol Woolton, "Bu, muhteşem bir yüzüktür ve eski moda bir romantik tarafından alındığını gösterir" ifadesini kullanmıştı. Yüzük, uzun süre gündemden düşmedi.

Fotoğrafta: Murdoch - Ann Lesley Smith


ŞOKE EDEN AYRILIK
Ancak daha birkaç hafta önce evleneceği konuşulan medya imparatoru nişanlısından ayrılarak yeni bir aşka yelken açtı.

92 yaşındaki Murdoch, son birkaç haftanın çoğunu efsanevi tekne Christina O'da ile önce Yunanistan ve Akdeniz'i dolaşarak geçirdi.

Fotoğrafta: Murdoch - Elena Zhukova

ABRAMOVICH'İN ESKİ KARISININ ANNESİ
İngiliz basınında yer alan haberlere göre Murdoch, bu tekne tatilinde yalnız değil. Milyarder medya patronu bir süredir 66 yaşındaki bilim insanı Elena Zhukova ile birlikte. Zhukova, iş insanı Roman Abramovich'in eski karısı Daria'nın annesi.

Fotoğrafta: Murdoch - Wendy Deng

İKİ İSMİ MURDOCH'IN
ÜÇÜNCÜ EŞİ TANIŞTIRDI
Murdoch ile Zhukova'yı ünlü iş insanının üçüncü evliliğini yaptığı ve yollarını ayırdığı Wendy Deng'in tanıştırdığı iddia edildi.




Fotoğrafta: Elena'nın kızı Dasha ve Roman Abramovich

ELENA'IN KIZI VE MURDOCH'IN ESKİ KARISI YAKIN ARKADAŞ
Elena'nın kızı Dasha'nın Murdoch'ın üçüncü eski karısı Wendy iki iyi arkadaş olduğu iddia edilirken ilişkinin başlamasında önemli rol oynadıkları belirtiliyor.

Murdoch'ın yeni sevgilisi Elena tanınmış bir moleküler biyolojist. Aslında bir Rus olan Elena Zhukova 1991 yılında ülkesinden ayrıldı ve ABD'de yaşamaya başladı. Şu ana kadar da iki kez evlenip boşandı.



MURDOCH DÖRT KEZ EVLENDİ
Bağlılık korkusu olmayan Murdoch ise dört kez evlendi. Patricia Booker, Anna Mann, Wendi Deng ve Jerry Hall ile. Bu evliliklerden altı çocuğu bulunan Murdoch medya imparatorluğunu nihayetinde miras alacak bir hanedan yarattı.

ELENA ZHUKOVA KİMDİR?
Ann Lesley'den farklı olarak Elena'nın miras ve inanç açısından Yahudi olduğu biliniyor. Ann Lesley, nişan görüşmelerinde, Hıristiyanlığının Murdoch ile bir bağ olduğunu söyleyerek, "İkimiz için de Tanrı'nın bir hediyesi," demişti. "Aynı inançları paylaşıyoruz." sonunda, 'açık sözlü' Hıristiyan evanjelik inançlarının, bu yılın Nisan ayında aniden sona eren aşk ilişkisinde bazı sürtüşmelere neden olduğu öne sürüldü. Uluslararası basında yer alan iddialara göre, bayan Smith'in kamuoyu incelemesiyle baş edemediği ve ayrılığın kaçınılmaz olduğu belirtildi. Burada yine Bayan Zhukova muhtemelen farklı bir önermeyi kanıtlayacaktır. Kızı milyarder Roman Abramovich ile evli olduğunda ve gerçekten de Abramovich'in ilk karısıyla olan evliliğinin sona ermesine karıştığı için, daha önce küresel incelemeye maruz kalmıştı.

RUS ELENA İLE PARA UYUMU
Zhukova'nın eski bir diş hijyenisti olan bayan Smith'ten daha çok zengin olduğu ve son 15 yıl içinde kızıyla birlikte çok sayıda yardım etkinliğine ve sanat lansmanına katıldığını; zengin, ünlü ve etkili kişilerle dolu bir odada tamamen rahat göründüğünü gösteriyor. Eski kocası Alexander Zhukov, petrolden yaklaşık 7 milyar dolar (5.5 milyar £) olduğu söylenen bir servet biriktirmişti. (Murdoch 17,5 milyar dolar – 13,7 milyar sterlin değerinde.)



Fotoğrafta: Murdoch - Wendy Deng

ESKİ EŞLERİNE ÖDEDİĞİ TAZMİNATLARLA BİLİNİYOR
Murdoch, boşandığı eşlerine ödediği yüklü tazminatlarla da hep gündemde kaldı. Rupert Murdoch ise Jerry Hall'dan önceki üç eşine de hatırı sayılır tazminatlar ödedi. Murdoch ilk evliliğini Avustralyalı model Patricia Booker ile 1957 ile 67 yılları arasında yaptı. Ona herhangi bir tazminat verip vermediği bilinmiyor. Murdoch 30 yıl evli kaldığı Anna Mann'dan boşanırken ona 1 buçuk milyon sterlin tazminat ödedi.

DENG'E YÜKLÜ BİR TAZMİNAT ÖDEDİ
Rupert Murdoch ilerleyen yaşına rağmen aşk hayatına hız kesmeden devam etti. Anna Mann ile yollarını ayırdıktan sadece bir ay sonra kendi TV kanallarından birinde çalışan Wendi Deng (yukarıda) ile evlendi. Fakat onunla evliliği de 14 yıl sürdü. Boşanma sırasında da eski eşine 1. 8 milyar dolar ödedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN