Dünya ABD Başkanı Joe Biden'ı konuşuyor! İngiltere Başkanı Boris Johnson neye uğradığı şaşırdı! Gazeteciler Oval ofisten çıkarıldı

Sürekli olarak düşmeleri ve unutkanlıklarıyla anılan ABD Başkanı Joe Biden yine dünya gündeminde. Biden, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile Beyaz Saray’da gerçekleştirdiği görüşme sırasında sayıklamaya başladı. Basın mensuplarıyla soru cevap yapıldığı sırada yaşanan olayda Boris Johnson şaşkınlığını gizleyemedi. Beyaz Saray personeli, Johnson'un sözünü kesip gazetecileri "Teşekkür ederiz" ve "Hadi gidiyoruz" diyerek odanın dışına çıkardı.

Giriş Tarihi 23 Eylül 2021, 16:54 Güncelleme 23 Eylül 2021, 17:21
Dünya ABD Başkanı Joe Biden’ı konuşuyor! İngiltere Başkanı Boris Johnson neye uğradığı şaşırdı! Gazeteciler Oval ofisten çıkarıldı

İÇİNDEKİLER

İsrail Başbakanı Naftali Benet'le ağustos ayında yaptığı görüşmede uyuyakalan ABD Başkanı Joe Biden, yine benzer bir durumla gündemde.

ABD Başkanı Joe Biden ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson, BM Genel Kurulu'nun ardından Beyaz Saray'da bir görüşme gerçekleştirdi.

Independent Türkçe'nin haberine göre, Oval Ofis'te yapılan görüşme esnasında Johnson konuşurken, Biden'ın sayıklaması üzerine gazeteciler Oval Ofis'ten çıkarılmaya başlandı.

JOHNSON'UN SÖZÜ KESİLDİ
CBS News'ten bir gazetecinin bu esnada bağırarak Teksas eyaletindeki göçmen kriziyle ilgili bir soru sorması üzerine, Beyaz Saray görevlileri, İngiltere Başbakanının sözünü kesti.

"Teşekkür ederiz" ve "Hadi gidiyoruz" diyerek gazeteciler Oval Ofis'in dışına çıkartıldı. O anlar, sosyal medyanın gündemine yerleşti.