Son dakika... Rusya'da doğalgaz patlaması!

Son dakika... Rusya'nın Rostov bölgesinde bulunan çok katlı bir apartmanda doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlama sebebiyle en az bir kişinin yaşamını yitirdiği ve iki kişinin yaralandığı belirtildi. Rusya'nın Çelyabinsk bölgesinde 31 Aralık sabahı bir bina gaz sıkışması sonucu yaşanan patlamada çökmüş, 39 kişi hayatını kaybetmişti.

Giriş Tarihi 14 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 14 Ocak 2019, 11:14
Son dakika... Rusya’da doğalgaz patlaması!

İÇİNDEKİLER

Son dakika gelişmesine göre, Rusya'nın Rostov bölgesinde bir apartmanda doğalgaz patlaması meydana geldi. Binadaki dört dairenin hasar aldığı kaydedildi. Binadaki 40 kişi tahliye edildi. Patlama sebebiyle en az bir kişinin yaşamını yitirdiği ve iki kişinin yaralandığı belirtildi.

Rusya'nın Çelyabinsk bölgesinde 31 Aralık sabahı bir bina gaz sıkışması sonucu yaşanan patlamada çökmüş, çevresindeki birçok bina da zarar görmüştü. Enkazdan bir bebek bir kedi ve bir papağan da canlı olarak çıkarılmıştı. 39 kişinin hayatını kaybettiği kaza hakkında basına açıklama yapan Rusya Acil Durumlar Bakanlığı yetkilisi Alexander Chupriyan çalışmaların sona erdiğini ve içerde hiçbir ceset kalmadığını belirtmişti.