Prens Selman'ın yat partisinde Kaşıkçı'nın yeğeni de vardı

Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed, FETÖ darbesine para yağdırdı. Cemal Kaşıkcı cinayetinin failleri arasında yer aldı. Şimdi de Suudi Prens Muhammed Bin Selman ile ağabeyinin yatında parti yaptı. İçkileri dikip dansa kalktı. Eğlenceye katılanlar arasında Kaşıkçı'nın yeğeni de vardı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Kasım 2018 Güncelleme 26 Kasım 2018, 08:45
Prens Selman’ın yat partisinde Kaşıkçı’nın yeğeni de vardı

İÇİNDEKİLER

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim'de İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girdi. Kendisiyle irtibat kesildi. Suudi Arabistan'dan gelen 15 kişilik tim tarafından katledildiği belirtildi.



İLGİNÇ BULUŞMA!
Olayla ilgili Veliaht Prens Selman'ın yakınındaki isimlerin adı cinayet soruşturmasına girdi. Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed Bin Zayed'in ise cinayet sonrası Lübnan'dan 4 kişilik ekip gönderip Kaşıkçı delillerini ortadan kaldırdığı belirtildi. Prens Selman, Kaşıkçı olayı aydınlatılmadan Birleşik Arap Emirlileri'ne gitti. Prens Bin Zayed'in ağabeyi Abdullah bin Zayed'e ait olan Pelorus yatında düzenlediği partide eğlendi. Davette ilginç bir ismin daha olduğu öğrenildi. Cemal Kaşıkçı'nın yeğeni Muhammed Kaşıkçı da partiye gitti. Muhammed Kaşıkçı'nın her iki Prens'le de yakın temas içinde olduğu belirtildi.



O DA GAZETECİ
Muhammed Kaşıkçı'nın Riyad'da gazetecilik yaptığı öğrenildi. Yeğen Kaşıkçı yata geçmeden önce de Prens Selman ile Yas Limanı'nda yemek yedi.



MEVLÜT YÜKSEL