Diriliş Venezuela

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Diriliş Ertuğrul dizisinin hayranı çıktı. Börkünü giydi, çift başlı kartal yüzüğünü taktı. Kayı bayrağını dalgalandırdı. Sosyal medyada fotoğrafını paylaştı. Türkiye’ye selamlarını yolladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2018 Güncelleme 19 Mayıs 2018, 01:01

İÇİNDEKİLER

Osmanlı Devleti'nin kuruluşundan önce kurucu Osman Bey'in babası Ertuğrul Gazi'nin hayatını ve 24 Oğuz boyundan Kayılar'ın Anadolu'da nasıl hayatta tuttuğunu anlatan Diriliş Ertuğrul dizisinin ünü sınırları aşıp dünyaya yayıldı. Dizinin sıkı takipçileri arasındaki bazı isimler ise duyanları şaşırttı.

SAYMAKLA BİTMİYOR
Dizinin hayranları arasında Katar, Kuvvet ve Bahreyn Kralları, Kazakistan Devlet Başkanı Nazarbayev, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev gibi çok sayıda devlet başkanının bulunduğu biliniyordu. Dün bir devlet başkanının daha dizinin fanatiği olduğu ortaya çıktı. Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, başında börk, elinde Kayı bayrağı, parmağında ise çift başlı kartal yüzüğü ile poz vererek dizinin oyuncuları ve yapımcılarına selam gönderdi. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ da, Maduro'nun fotoğraflarını paylaşarak şöyle dedi: "Diriliş Ertuğrul'u hayranlıkla takip eden Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, bizlere selam göndermiş. Sayın Maduro'ya bu nezaketi için teşekkür ederim."


Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Diriliş dizisinden etkilendi. Bu pozu verdi.