Dünya 'Ahed'di!

İsrail, barbarlıkta sınır tanımadı. İşgalci askerlere kafa tutan ‘Filistin kahramanı” Ahed Temimi ve annesinin ardından kuzenini de gözaltına aldı. Eğitim Bakanı Bennett, 16 yaşındaki ‘cesur kızın’ yakalanmasıyla ilgili alçakça açıklama yaptı: Hayatı hapishanede çürüyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Aralık 2017 Güncelleme 21 Aralık 2017, 02:02
Dünya ’Ahed’di!

İÇİNDEKİLER

ABD ve terör devleti İsrail kafa kafaya verdi. ABD Başkanı Trump, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdığını söyleyerek tarihin kara sayfalarına geçti. Skandal çıkışın ardından başta Filistin olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto gösterileri düzenlendi. İşgalci İsrail ise yine terör estirdi! Filistin'de devam eden Kudüs direnişinde İsrail askerlerinin barbarlığı bitmedi. Gözü dönmüş askerler, Down sendromlu genci bile gözaltına alacak kadar vahşileşti. Küçük yaşta çocukları ve gençleri hapishaneye dolduran İsrail güçleri, bu kez Filistin'in cesur kızı Ahed Temimi'yi hedef seçti. 2012'de daha 11 yaşındayken İsrail askerlerinin önüne dikilen Temimi, "Hanzala Cesaret Ödülünü"ne layık görülen bir isimdi.


16 yaşındaki Ahed Temimi, işgalci İsrail askerlerine kafa tutmakla suçlanıyor!

HUKUK TANIMAZLAR
İsrail askeri önceki gün şimdi 16 yaşında olan ve İsrail askeri karşısında dik duruşu ile hatırlanan "Filistin kahramanı" o kızın evine baskın düzenledi. İşgalci güçler, cesur kızı, annesi Neriman ile birlikte kelepçeledi. Ancak skandal bununla sınırlı değildi. İsrail askeri, dün de 'cesur kız'ın kuzeni Nur Naci et-Temimi'nin (21) evine baskın gerçekleştirdi. Kuzen Temimi'nin gözaltına alındığı bildirildi. Yalan yanlış gerekçelerle gözaltı işlemi yapan İsrail'den ardı ardına küstah açıklamalar geldi. İsrail Eğitim Bakanı Naftali Bennett gözaltında tutulan 16 yaşındaki "cesur kız"a yönelik "Hayatı hapishane hücresinde son bulacak" dedi. İsrail Savunma Bakanı Avigdor Lieberman "Sadece kız değil, ailesi de hak ettikleri şeyden kurtulamayacaklar. Gün içinde vahşileşen gece olduğunda yakalanır" diyerek hukuk tanımadıklarını belgeledi.


İsrail güvenlik güçleri, Temimi ve ailesini düşman ilan etti. Genç kızın annesi ve kuzeninin de gözaltına alındığı ve işkence gördükleri belirtildi.