27 Ocak 2022 Çarşamba Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

27 Ocak 2022 günlük burç yorumları! Ardışık Retroların son günündeyiz. Son dakika haberlerine hazır olun! 27 Ocak 2022 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte 27 Ocak 2022 günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 27 Ocak 2022, 08:37 Güncelleme 27 Ocak 2022, 08:43
27 Ocak 2022 Çarşamba Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Ardışık Retroların son günündeyiz. Son dakika haberlerine hazır olun!

KOÇ: AİLENİZE daha çok vakit ayırmanız gerektiğini biliyor fakat ziyaretlerinizi oldukça seyrek tutuyorsunuz.
Duygusal yönlerinizi sürekli içinizde saklamaktan artık çok yoruldunuz.

BOĞA: DOSTLARINIZDAN vazgeçemeyeceğinizi çevrenize ispat etmelisiniz. Sizi haksız yere suçlayanlar var. Elinizdeki işleri bitirme çabası içinde olacaksınız. Görüşmeyi arzuladığınız çok arkadaşınız var.

İKİZLER: YENİ kararlar almak için uygun bir döneme girdiniz. Maddiyatla ilgili konular ve yeni dönem fikirler arasında seçimlerinizi doğru yapmalısınız. Şartlardan ne kadar bıktığınızı değerlendirmelisiniz.

YENGEÇ: DÜŞÜNCELERİNİZİ kendinize saklamak size yakışıyor. Kendinizi güvende hissetmeme duygunuzdan bir türlü kurtulamıyorsunuz.
Eski olayları artık kafanızdan atmanın bir yolunu bulmalısınız.

ASLAN: ÇEVRENİZİN fikirlerinden etkilenerek yola çıktığınız zaman hatalar yapabiliyorsunuz.
Sizin için önemli kişilerden alacağınız eleştiri canınızın sıkılmasına neden olabilir. Fırsatı kaçırmak istemiyorsunuz.

BAŞAK: KARİYERİNİZDE ön plana çıkarmanın şimdi tam zamanı. Karşınıza çıkacak fırsatlar size birtakım tereddütler yaşatabilir.
Bırakın eskimiş düşünceleri ve bir an önce atılımlarınızı gerçekleştirin.

TERAZİ: RUHANİ yönlerinizi ideallerinizle birleştirin . Beklediğiniz haberlerin size sağlayacağı avantajlardan payınıza düşeni alacaksınız Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız.

AKREP: MADDİ konularda girişimciliğinizin size bir çok kapıyı açıyor. Akıllıca davranmanız size bir çok olanakları da beraberinde getiriyor ve önüne geçilmiyor. Yaşamınızla ilgili sınavlarınız hiç bitmiyor.

YAY: AY'IN bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. İkili ilişkilerinizde maddi kaygılarınız ön plana çıkıyor. Partnerinizin size olduğu gibi kabul etmesini sağlamalısınız.

OĞLAK: BAŞKALARINDAN çok daha zeki olduğunuz için, onların sözleri size sıkıcı gelebiliyor. Ne kadar güçlü olduğunuzu biliyorsunuz. Sosyal ilişkilerinizde parlıyorsunuz. Sabırlı davranışlarınız önemli.

KOVA: BİRLİKTE çalıştığınız kişileri eleştirmek bazen dost kaybetmenize neden olabiliyor. İş yaptığınız kişilerin sizden faklı düşünmeleri yüzünden, aranızdaki sorunları onlara kabul ettirmeniz zor.

BALIK: KEYİFLİ bir kişi olmanız rağmen, duygusal konuşmalar için aradığınız dostlarınızın üzülmesine neden olabilirsiniz.
Sizin olayları kafanıza takmanız, onların sizden uzaklaşmasına neden oluyor.