Koita sürprizi: Beşiktaş, ST. Truiden forması giyen Moritanyalı kanadı gündemine aldı

Siyah-Beyazlılar’ın Belçika ekibi ile 2025’e kadar kontratı bulunan 25 yaşındaki oyuncuyu listesine eklediği ve sezon sonu harekete geçeceği öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2024 Güncelleme 21 Nisan 2024, 07:00
Koita sürprizi: Beşiktaş, ST. Truiden forması giyen Moritanyalı kanadı gündemine aldı

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Siyah-Beyazlılar'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyor. Yeni sezonda kanat transferi yapmasına kesin gözüyle bakılan Beşiktaş'ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Siyah- Beyazlı takımın scout ekibinin Belçika Ligi ekiplerinden St. Truiden'de forma giyen Moritanyalı kanat oyuncusu Aboubakary Koita'yı yakından takip ettiği öğrenildi.

Scoutların oyuncu ile ilgili yönetime detaylı bir rapor sunduğu, raporu inceleyen Siyah-Beyazlı kurmayların da transfere sıcak baktığı öğrenildi. Yönetimin 25 yaşındaki futbolcuyu sezon sonuna kadar takip ettireceği ve sezon sonunda da Belçika ekibi ile resmi temaslara başlayacağı öğrenildi. Bu sezon Belçika temsilcisi ile 31 maçta boy gösteren Koita 15 gol atarken, 2 de asiste imza attı. Güncel verilere göre 5 milyon Euro değer biçilen Koita'nın kontratı 2025'te sona erecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN