Popçu Serdar Ortaç'la evliliği bittikten sonra İrlanda'ya dönen Chloe Loughnan İstanbul'a geri döndü!

Popçu Serdar Ortaç'la 5 yıllık evliliği geçen ay biten Chloe Loughnan, boşanma sonrası ülkesi İrlanda'nın yolunu tutmuştu. Güzel model, İstanbul'a döndü. İşte haberin detayları ve 26 Eylül tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2019 Güncelleme 26 Eylül 2019, 07:56
Popçu Serdar Ortaç’la evliliği bittikten sonra İrlanda’ya dönen Chloe Loughnan İstanbul’a geri döndü!

İÇİNDEKİLER

Popçu Serdar Ortaç'la 5 yıllık evliliği geçen ay biten Chloe Loughnan, boşanma sonrası ülkesi İrlanda'nın yolunu tutmuştu. Güzel model, önceki gün uzun yıllar yaşadığı İstanbul'a döndü.

Dönüşünü sosyal medyada duyuran Chloe'nin eski eşinin Sarıyer'deki evi yerine bir arkadaşında kalması dikkat çekti. Loughnan, ayrıca imza attığı reklam içerikli paylaşımlarla da cebini doldurdu.


KIŞ MODUNA GEÇTİ
Oyuncu Ceren Moray, önceki gün Zorlu AVM'deki 'Zubizu Alışveriş Günlüğü' etkinliğine katıldı. Stantları gezip alışveriş yapan Moray'ın botları ve kazağıyla kış moduna geçmesi ise gözden kaçmadı.


CANINIZ SAĞ OLSUN
Sunucu Ece Erken,
önceki gün İstinyePark'ta objektife yansıdı. Görüntülendiğini fark eden Erken, poz vermeye koyuldu. Güzel sunucu, muhabirlere "Kötü çıktım ama canınız sağ olsun" diye de takıldı.


UÇAKTA PANİK
DÜN Adana Altın Koza Film Festivali'ne katılmak için Berlin'den uçağa binen Meryem Uzerli, korkuttu. Fenalaşıp kusmaya başlayan oyuncu, görevliler tarafından uçaktan indirildi. Gıda zehirlenmesi yaşayan Uzerli'nin son sağlık durumu iyi.


ANLAMLI ÇAĞRIYA DEV DESTEK
Darülaceze
bünyesinde Arnavutköy'de inşasına başlanan Sanatçı Yaşam Evi'ne destek çığ gibi büyüyor. Poll Production'ın sahibi Polat Yağcı, önceki gün Instagram'da bağış kampanyası başlattı.


Turkish Airlines Harbiye Açıkhava Konserleri'nin gelirini bağışlayan Yağcı, Demet Akalın ile Hande Yener'e bu anlamlı projeye destek için çağrıda bulundu. Ünlü popçular da Yağcı'dan aldıkları bağış pasını, Ezgi Mola ve Berkay gibi diğer ünlülere attı.


ÇEK BİR POZ!
Türkiye
aşığı dünyaca ünlü Çek model Tereza Maxova, yazı bitiremedi... Geçtiğimiz gün Muğla Dalyan'da denize girip, güneşlendi. Bu pozunu Instagram'a yükleyip, Dalyan'a övgüler dizdi..


HADİ DALALIM!
Yakın
bir tarihte 'Biladerim için' adlı şarkısına ABD'de klip çeken rapçi Ben Fero yurda dönüş yaptı. Gelir gelmez soluğu Antalya Kaş'ta alan Fero, dalış yaparak su altının tadını çıkardı.


AÇILIN TÜRKLER GELİYOR
Sezonun en iddialı yapımı olan ve sinemaseverler tarafından merakla beklenen 'Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı', 20 Aralık'ta vizyona girecek. Emre Kıvılcım, Levent Özdilek ve Ece Çeşmioğlu'nun başrolü paylaştığı filmde oyuncular; 'Cengiz Han', '47 Ronin', 'Conan', 'Cehennem Melekleri 2' gibi dünyaca ünlü filmlerde görev almış uluslararası koreografi ekibi Nomad'dan aksiyon, at binme, kılıç ve yay kullanma eğitimleri aldı. Merakla beklenen sahneler ise 50 bin metrekare alana inşa edilen görkemli sette çekildi.


YERİNDE DURAMIYOR
Geçen
hafta Yunanistan'da tatil yapan Eda Taşpınar, birkaç gün önce İstanbul'a dönüş yaptı. Ancak yine yerinde duramadı. Ünlü ikoncan önceki gün İtalya'nın Capri Adası'ndan fotoğraf paylaştı.


HER AY BİR ŞARKI
Sektörde
11. yılını kutlayan Gökhan Türkmen, her ay bir şarkının müzikseverler ile buluşacağı albüm projesine "Aşkın Enkazı" parçasıyla başlıyor. Şarkı, 18 Ekim'de çıkacak.


CESUR VE GÜZEL
Son
günlerde ülke ülke gezen Burcu Esmersoy'un yeni durağı Katar oldu. Önceki gün başkent Doha'da gezintiye çıkan güzel sunucu, bir ara eline aldığı atmaca cinsi yırtıcı kuşla poz verip cesaretini konuşturdu.


HAMİLELİK NEŞESİ
Anne olmaya hazırlanan Müge Boz, basketbolcu eşi Caner Erdeniz'le bebeğini sabırsızlıkla bekliyor. 6 aylık hamile Boz, önceki gün eşiyle böyle poz verdi. Karnı iyice büyüyen oyuncunun neşesi de oldukça yerindeydi.


ÇANTA HAVASI
Eski manken Ebru Şallı, önceki gün İstinyePark'taydı. Ay sonu nişanlısı Uğur Akkuş'la Çırağan Sarayı'nda evlenecek olan Şallı, düğün alışverişine çıktığını söyledi. Şallı, objektifi fark edince de Christian Dior'un 4 bin dolarlık (22 bin 700 lira) çantasını göstermek için yoğun çaba sarf etti


SON MODA ATILIM
Oyuncu Belçim Bilgin
modaya adım attı. Önceki gün Akmerkez'de görüntülenen Bilgin, kalpli gözlüklerinin kendi tasarımı olduğunu söyleyip yakında tanıtımını yapacağını belirtti.
Aydın HAMZA


DÜĞÜN YAKINDA
Model Elif Ece Uslu,
önceki gün emlakçı aşkı Mehmet Tuş'la Aqua Florya AVM'deydi. Tuş'la el ele alışveriş turu yapan Uzun, müjdeyi verdi: "Yaz başında nişanlandık. Ekim ayında da evleniyoruz. Hayatta aradığım aşkı da mutluluğu da onda buldum."


PROVA VAKTİ
Rol aldığı tiyatro oyununun provalarına start veren Çiğdem Batur'un önceki gün sevimli bir misafiri vardı. Güzel oyuncu, rol arkadaşı Yeliz Şar'ın köpeği Mia ile poz verip altına da "Prova vakti" diye yazdı.