Kazan'ma sanatı

Kanarya, 13 sayı geriden gelip 7 sayı farkla Ruslar'ı devirdi... Fenerbahçe Ülker, baştan sona geride götürdüğü maçta Unics Kazan'ı 7 sayı farkla yenerek gruptan çıkma umudunu son maça taşıdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Şubat 2012 Güncelleme 24 Şubat 2012, 02:16
Kazan’ma sanatı

İÇİNDEKİLER

THY, Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, G Grubu'ndaki beşinci maçında Rusya'nın Unics Kazan takımını konuk etti. Son maç öncesi gruptan çıkma şansını sürdürebilmesi için en az 6 sayı farklı bir galibiyet alması gereken Sarı-Lacivertliler, 13 sayı geriden geldikleri maçta önce maçı uzatmaya götürdüler ardından da rakibini 94-87'lik skorla devirmeyi başardılar.

FENER HEP GERİDEYDİ!
Bu skorun ardından Fenerbahçe 2 galibiyete yükselirken, Unics Kazan ise 3 galibiyette kaldı. karşılaşmayı baştan sona önde götüren Unics Kazan, ilk periodu 26-21 önde kapadı. İkinci periyotta F.Bahçe oyunda dengeyi sağlasa da soyunma odasına yine 44-42 mağlup gitti..

13 SAYI FARKI KAPATIP 7 SAYI ATTI!
Kendisinden beklenen çıkışı 3. periyotta da gösteremeyen Fenerbahçe son periyoda 13 sayı geride girdi: 68-55.. Ancak periyotta Fenerbahçe müthiş bir geri dönüş sergiledi ve maçı 79-79 uzatmaya götürdü. 6 sayı fark atmak için kendisine yeterli süreyi alan Fenerbahçe, uzatmada Kazan94-87 mağlup etti ve rakibine 7 sayı fark atarak avantaj yakaladı.

SON MAÇ E.ARMANİ İLE...
Grubun son haftasında Fenerbahçe deplasmanda Emporio Armani ile karşılaşacak. Kazan ise evinde Panathinaikos'u ağırlayacak.

BOGDANOVİC 20 SAYIYLA COŞTU!
Fenerbahçe'de Bogdanovic 20 sayı, 5 ribaundla takımın skor yükünü çekerken, Roko Ukic, 18 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve 2 top çalmayla oynadı.

MİRSAD'IN KAŞI AÇILDI
F.Bahçe'nin cesur yüreği Mirsad Türkcan dün akşamki performansıyla büyük alkış aldı. Bir ara kaşı açılan Mirsad tedaviyi kabul etmedi ve hem takım arkadaşlarını hem de taraftarları ateşleyerek galibiyette büyük rol oynadı.

BÜYÜK SEVİNÇYAŞADILAR
13 sayı geriden gelip Unics Kazan'a 7 sayı fark atan Fenerbahçeliler maçtan sonra haklı galibiyetlerini kutladılar.