Günlük burç yorumları (23 Aralık 2017)

Giriş Tarihi 23 Aralık 2017, 00:00 Güncelleme 23 Aralık 2017, 08:51
Günlük burç yorumları 23 Aralık 2017

İÇİNDEKİLER



Yıldızınız bugün için ne söylüyor?

23 Aralık 2017 için günün şanslıları Aslan ve Terazi burcuna sahip kimseler olacak.

Aslan burçları bugün ekstra şanslı! Maddi manevi sürprizler, hediyeler, anlaşmalar, alışverişler veya seyahatler hayatınızın tadı tuzu olacak!

Teraziler, maddiyatla ilgili konularda sezgilerinize güvenin! Aklınızdaki yatırımı yapmanın tam sırası! Şans oyunlarında şans sizden yana olabilir!

İşte 23 Aralık 2017 için detaylı günlük burç yorumları...



KOÇ​
Olumlu arkadaşlıklar kurabilecek ve ilişkilerden faydalı bilgiler edinebilecek gündesiniz. Bazı hayalkırıklıkları telafi edilebilir veya unutmayı tercih edebilirsiniz.



BOĞA
Günün ilerleyen saatlerinde güzel fırsatlarla karşılaşmanız mümkün görünüyor. Ancak şansınızı fazla sorgulamayın ve ayağınıza gelen kısmetlerle ilgilenin.



İKİZLER
Sezgileriniz daha güçlü olacak ve imkanlardan en iyi şekilde yararlanabileceksiniz. Sevgilinizle doğada bir gün geçireceksiniz. Beklenmedik davetlere sevineceksiniz.



YENGEÇ
Dış görünüşünüzde veya maddi planlarınızda yapacağınız değişiklikler işinizde ilerlemenizi hızlandırabilir. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.



ASLAN
Maddi manevi sürprizler, hediyeler, anlaşmalar, alışverişler veya seyahatler hayatınızı renklendirebilir. Sosyalleşmek çekiciliğinizi ve popülaritenizi arttıracaktır.



BAŞAK
Enerjiniz yükseliyor. Kendinizi daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızın desteğini alabilir, sevdiğiniz kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Parasal konulara yönelik girişimlerinizde başarılı olacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Ani değişiklikler yüzünden olaylardan fazla etkilenebilirsiniz.



TERAZİ
Maddiyatla ilgili konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Hayat şartlarınızda istediğiniz seviyelerin ortaya çıkması özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir.



AKREP
​Son zamanlarda sevdiklerinize karşı duyduğunuz üzüntülerin sebebini anlatma ve açılma ihtiyacı duyacaksınız. Kariyenizin açısından patronunuzla tartışmaktan kaçının.



YAY
​Rahat tavırlarınız karşınızdakilenin isyanıyla buluşabilir. Nasıl olsa yetiştiririm diye ağırdan aldığınız işler beklenmedik yönlere kayabilir. Zaman konusunda temkinli olun.



OĞLAK
​Kendiniz için çalışırsanız yıldızlar lehinize işleyecek. Eğer bir yere bağlı çalışıyorsanız, durumunuzu netleştirmenin bir yolunu bulacaksınız. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.



KOVA
​Bugün karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı harekete geçirecek ve geçmişte yaşadığınız olayları hatırlayacaksınız. Çocukluk günlerinizi ve eski davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Eski dostlarınızla aranızdaki ilişkilerin değiştiğini düşünüp iş arkadaşlarınızın ve büyüklerinizin sizi ciddiye almalarını isteyeceksiniz. Önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz.



BALIK
Yakın çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşlerle ilgili yenilikler gündemde. Rutin işlerinize hız kazandırmak istiyorsunuz.