İftar Menüsü

Ramazan sofralarınıza lezzet katacak iftar menülerini sizler için hazırladık.

Bugünkü iftar menümüzün başlangıcında, Niğde'nin yöresel lezzetlerinden biri olan mangır çorbası bulunuyor. Ana yemek olarak baharatlarıyla ünlü Pakistanlıların enfes tariflerinden biri olan tavuk balti yer alıyor. Ana yemeğin yanında sofraların vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan patates ezme farklı bir tarifle sofranıza konuk oluyor. Finalde ise ramazanın en tatlı lezzeti hurma ile yapılan hurmalı mekik tatlısı bulunuyor.
İşte detaylı tarifler

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.