TÜM YORUMLAR

yorumlar

kalan karakter 1000

Sen Anlat Karadeniz 3 dakikada 2. bölümde neler oldu? haberine yapılan yorumlar (1 yorum)

neftah delisi bunu bilmen yeterli neftah delisi bunu bilmen yeterli

buradan osman sınava sesleniyorum şimdi benim için sıkıntı yok ne olursa olsun tahirin diziden çıkmaması durumunda biraz daha heyecanlı adrenalinli olsa ben her haliyle izliyorum öncedende dediğim gibi ama reytingler düşüyor lütfen iyi düşünerek yazın senaryoyu ben zaten tahir için izliyorum ve elimden geldiğincede her yerden abone oluyorum ama lütfen reytingler düşmesin zaten o diğer dizilerde ne buluyorlarsa anlamıyorum lütfen çok iyi yazın senaryoyu lütfen lütfen lütfen tahir bitmesin birde ulaş tuna astepeye söyleyin elazığa bizi ziyarete gelsin paluyada gelirse çok mutlu oluruz bizim gelme durumumuz olsa onu mutlaka ziyarete uçarak hatta ışık hızında gelirim ama gelemiyoruz

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine veri politikası sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.