BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 13 Mart 2018

Büyük Türkiye’ye büyük sevgi

Günümüzün en önemli olayı kuşkusuz Afrin harekatımız. Bütün vatanseverlerin yürekleri Başkomutan Tayyip Erdoğan ve kahraman Mehmetçik'in arkasında oluşan sevgi seliyle birlikte atıyor.
Kahramanlar, yabancı bir ülkeye değil, Misak-ı Milli'nin işgal edilen bölgelerinin üzerinde emperyalistlerin yeni tezgahlar kurmasını engellemek için bulunuyorlar.
100 yıl önce İngiliz Winston Churchill'in cetvelle çizerek Anadolu'dan kopardığı Misak-ı Milli topraklarınızdayız. Arap- Türkmen-Kürt kardeşlerimizi esaretten kurtarmak için,adalet ve hürriyetlerine kavuşmaları için oralardayız.
Afrin'e bakarken 1914 yılını, İngiliz-Fransız Sykes-Picot'u, Birinci Dünya Savaşı'nı, Anadolu'yu parçalamak isteyen ruhsuzların Sevr'ini, Halep ve Musul'un Anadolu'dan nasıl koparıldığını hatırlıyorum.
Daha önce Telafer'de, Azez'de, şimdi Afrin'in köylerinde görüyoruz. ABD kuklası PKK'dan kurtarılan yerlerde askerlerimizin boynuna sarılıp ağlıyorlar.
Bosna'ya, Makedonya'ya gidildiğinde "Nerede kaldınız" diyerek Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın boynuna sarılıyorlar.
Afrika gezilerinde görüyoruz, büyük sevgi selini. Erdoğan'ın bugün Irak'ta, Suriye'de, Bosna'da gösterdiği İslami-insani hassasiyet, "Büyük Türkiye- Ağabey" özelliğimize kalpleri atan-atacak olan MİLYARLARIN pusulası olacaktır.

ESKİ DÜZEN, BERLİN DUVARIYLA ÇÖKTÜ
Yeni Dünya düzeni kuruluyor. Eski düzen 1989 yılında Berlin Duvarı'nın yıkılmasıyla beraber çöktü.
Ardından SOVYETLER yıkıldı. Yeni dünya düzenini (21'inci yüzyıl) kurgulamaya eski CIA Başkanı-ABD Başkanı Baba Bush, 1990 'lı yıllarda başladı. Oğlu Başkan Bush ve Neo-Con'lar da, KURGULANMIŞ İKİZ KULE OPERASYONUYLA (2001) BÜYÜK SAVAŞI BAŞLATTI. Bugün yaşadıklarımız, gördüklerimiz İKİZ KULE operasyonuyla start alan Yeni Dünya düzeni inşasıdır. Ortadoğu, Afrika, Asya'da, büyük savaş var. Avrasya'nın kalpgahı Türkiye'yi ve Ortadoğu (Akdeniz-Kızıldeniz)- Afrika'da yaşananlara dikkatlice baktığınızda, en az 10 FARKLI SENARYO ile savaşın yürütüldüğünü görebilirsiniz.


Türkiye Tekvando Milli Takımı, Hollanda Açık Turnuvası'nı 4'ü altın 7 madalya ile tamamladı. Mehmetçiğimize selam durdu.

12 MART/28 ŞUBAT'IN 'KARARGAH MEDYASI'
Dün, 12 Mart 1971 ve önceki hafta da 28 Şubat 1997 askeri darbelerinin yıldönümüydü. Bu darbelerin ardında NATO-CIA-Pentagonİngiltere- İsrail vardı. Her iki askeri darbeyi ciğerleri iyi bilinen, başını Doğan Medya ve CHP yandaşı MALUM KARARGAH MEDYASI olgunlaştırmıştı. 12 Mart sürecinde, Hürriyet, işlenen her cinayeti "Vatanı kurtarın!" çağrısı biçiminde vermiş, müdahalenin kaçınılmaz olduğu savı orduya empoze ediliyor, halk askeri yönetime hazırlanıyordu.
28 Şubat (1997) Post- Modern darbe sürecinde de Hürriyet, seçimle gelen Erbakan hükümetin devrilmesine çanak tutuyor, Sincan'dan geçen tanklara "Demokratik rejimin içinde ne işiniz var?"diyeceklerine, 'TANK SESLERİ' (5 Şubat 1997) manşetiyle çıkıyordu.

​CERCLE D`ORİENT (BÜYÜK KULÜP) SEÇİMİ

1882 yılında İngiliz Elçisi Sir Alfred Sandison'un kurduğu Cercle d`Orient (Büyük Kulüp) başkanlığına soyunan, Hazine ve Dış Ticaret eski müsteşarlarından Tevfik Altınok'a, HÜRRİYET yarım sayfa yer ayırmış.
(Rakibi, Gündüz Kaptanoğlu) Altınok diyor ki, "Türkiye'nin en seçkin kulüplerinden biri olan Büyük Kulübe siyaseti soktular. Mükemmel üyelerimizi huzursuz ettiler." Yahu bu kulüp Abdülhamit'i deviren darbeleri olgunlaştıran, Batı sevicisi başta CHP'ye koltuk olan bir kulüptür.

DERİN SÖZ
Hanginiz Ege'de Akdeniz'de ölümle baş başa olan insanları topladınız?
Siz orada ancak olsa olsa 6'ncı Filo ile gelirsiniz, savaş uçaklarınızla gelirsiniz. Avrupa ülkeleri sığınmacıların botlarını delerken, biz her masumun canını kurtarmanın peşindeyiz. Bir canı kurtarmak tüm insanlığı kurtarmak gibidir. Bu bizim aynı zamanda itikadi bir yaklaşımımızdır. Ama onlarda böyle bir anlayış yok. (Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan)