Kemik ağrılarına son!

Çeşitli nedenlerle yaşanan kas ve kemik ağrıları gibi sorunlarda fizik tedavi olumlu rol oynuyor. Uzmanlar, bunun yanı sıra ozon tedavisininde bu rahatsızlıklara ilaç gibi geldiğini belirtiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2015 Güncelleme 16 Ağustos 2015, 00:24
Kemik ağrılarına son!

İÇİNDEKİLER

Kas ve kemik ağrıları, eklemlerin hareket kısıtlılıkları, kas zayıflığı ve hareket güçlüklerinde uygulanan fizik tedavi yöntemleri iyileşme sürecinde hayati önem taşıyor. Tedavi aşamasında ısı uygulamaları, tedavi edici elektrik akımları, omurga çekme tedavisi, egzersiz, masaj ve su tedavileri ise ağrıların azaltılmasını ve hareketlerin kolaylaşmasını sağlıyor.

BAĞIMLILIĞI AZALTIYOR
Öte yandan fizik tedavinin yaşam boyu devam edecek hastalıklarda ilaçlara olan ihtiyacı azalttığını vurgulayan Afyon Korel Otel içerisinde yer alan Özel Korel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi uzmanları, yapılan işlemlerin bağışıklığı da artırdığını aktarıyor. Yurt dışından da tedavi olmak için merkeze gelindiğini ifade eden uzman doktorlar, yapılan işlemleri şöyle sıralıyor: "Hidroterapi, fizik tedavi, rehabilitasyon, ozon tedavisi, izokinetik egzersiz ünitesi ve kişiye kendi kanını enjekte ederek yaptığımız PRP işlemi."

DİYABETE İYİ GELİYOR
Merkezde yapılan ozon tedavisinin birçok rahatsızlığa iyi geldiğini anlatan doktorlar, bu işlemin faydalarına şöyle değiniyor: "Bağışıklığı güçlendirme, baş ağrısı, unutkanlık ve migren tedavisi, kronik yorgunluk, astım, alerji, bronşit ve KOAH, diyabet, diş eti hastalıkları, kanser, ani işitme kaybı."