AZ TUZ BOL MEYVE
"Yemeklerinizi az tuzlu yiyin, fazla tuzdan kaçının, iyotlu tuz kullanın" diyen Öreli, C vitamini yönünden zengin portakal, mandalina, domates, maydanoz, yeşilbiber, taze soğan tüketilesini önerdi. Ayrıca haftada 3 gün balık yenmesinin gebelikte önemli olduğuna dikkat çekti.
BAĞIRSAKLARI ÇALIŞTIRIR
Kuru baklagiller Meyve Kepekli gıdalar Yulaf Taze sebze Bol su
FISTIK BADEM ŞART!
Günde bir çay bardağı kadar fındık, fıstık, badem, ceviz karışımı yenmesi gerektiğini anlatan Örenli, "Böylece çinko, magnezyum, kalsiyum, E ve B vitaminlerini almış olursunuz. Şeker ve şekerli tatlıların tüketiminde aşırıya kaçmayın. Kilo alımınızı hızlandırır" dedi.