Trabzon'a Ol'can geldi

Fırtına, 7. dakikada Olcan Adın'ın füzesiyle 3 puana ulaştı. Trabzon iki haftalık galibiyet hasretine son verirken, Halil, Olcan ve Janko ise adeta dünyaları kaçırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2012 Güncelleme 06 Ekim 2012, 01:44
Trabzon’a Ol’can geldi

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın açılış maçında ligin flaş takımlarından Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek 2 hafta sonra galibiyetle tanıştı. Karşılaşmanın henüz 7. dakikasında Olcan 33 metreden mükemmel bir frikik golüne imza atarak Bordo-Mavililer'e 3 puanı getiren isim oldu.

HALİL KAÇIRDI
Karadeniz Fırtınası, 8. dakikada Halil ile mutlak bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. Tecrübeli golcü kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu Isaksson'a nişanladı. İlk yarının son dakikasında ise Halil, Kasımpaşa kalesi üzerinde topa dokunamadı ve ilk yarı 1-0 sonuçlandı.

TRABZON ÇOK POZİSYON HARCADI
49. dakikada Trabzonlu Yasin'in şutu az farkla auta giderken, 55'te Olcan müsait pozisyonda Isaksson'u geçemedi. 66'da Kasımpaşalı Djalma kaleci Onur'la karşı karıya kaldığı pozisyonda golü bulamadı. 89. dakikada ise inanılmaz bir an yaşandı. Önce Sapara karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı gönderdi daha sonra ise Janko, kaleci Isaksson'u geçemedi... Bordo-Mavililer böylece 12 puana ulayarak Kasımpaşa'yı yakaladı ve üst sıralara hamle yaptı.