Bu ay kutlama yapacağız

Yarın Eskişehir’de oynanacak İzlanda maçı öncesi konuşan tecrüebli teknik adam, “İzlanda ve Finlandiya maçlarını kazanıp bu ay kutlama yapmayı planlıyoruz... Siz zafere inanıarsnız, o da size inanacaktır” ifadelerini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2017 Güncelleme 05 Ekim 2017, 02:39
Bu ay kutlama yapacağız

İÇİNDEKİLER

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, İzlanda maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Yolumuzdan sapmadık. Geçen ay oynadığımız ve final havasında geçen maçların ardından Türk Milli Takımı'nın, Dünya Kupası'na katılma umutları halen tazeliğini koruyor" şeklinde konuştu.

COELHO'DAN ALINTI
Lucescu, "İzlanda, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Türkiye'nin de yer aldığı gruptan finallere çıkmış, burada İngiltere'yi geçip çeyrek finale kadar ilerlemişti. Halen benzer bir kadro ile mücadele eden, fizik güce dayalı stilleri, uzun top ve ortaları sıklıkla kullanan oyun anlayışları ile İzlanda, her bakımdan rakiplerine zorluk çıkartan bir ekip" dedi. Rumen hoca: "Son bir gayret ve keskin bir konsantrasyon ile, bu ay önemli bir kutlama yapmayı umuyoruz. Sözlerimi Paulo Coelho'nun sözü ile bitirmek istiyorum: Siz zafere inanırsanız, o da size inanacaktır"