Yeni Malatya&Sivas Süper Lig’de

Malatya, geriye düştüğü maçta Bolu ile berabere kaldı. Sivas, Adana Demir’e takıldı. Zirvedekiler Eskişehir’e ikram yaptı... Ancak Es-Es de G.Antep BŞB.’yi yenemeyince Malatya ve Sivas Süper Lig biletini kaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2017 Güncelleme 15 Mayıs 2017, 00:56
Yeni Malatya&Sivas Süper Lig’de

İÇİNDEKİLER

TFF 1. Lig'de Yeni Malatyaspor ve Sivasspor bitime 1 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi. Yeni Malatyaspor dün evinde Boluspor ile berabere kaldı. Konuk ekip Boluspor, 28. dakikada Santos ile öne geçti.

DIALIBA SAHNE ALDI
Maçın bitimine 4 dakika kala sahneye çıkan Dialiba beraberlik golünü kaydetti. Sivasspor ise Adana Demirspor deplasmanında 36'da Boye'nin kafa golüyle öne geçti. Ancak 88'de Bezerra'nın golüne engel olamadı. Eskişehir ise iki takımın altın tepsiyle sunduğu ikramı geri çevirdi. Evinde Gaziantep BŞB. ile 2-2 berabere kalan Es-Es, Süper Lig umutlarını play-off'lara bıraktı. Son haftaya girilirken Eskişehirspor'un 3 puan önünde yer alan Sivasspor rakibine karşı ikili averajda üstün olduğu için Süper Lig'i garantiledi.

DÜŞME HATTI YANIYOR
Ligde Mersin'in ardından küme düşecek diğer iki takım ise son hafta belli olacak. 5 takımın düşmemek için savaşacağı son haftada en kritik maç ise 35 puanlı Samsun ile 34 puanlı Bandırma arasında.