İşte olay görüntüler!

Hakan Ünsal, Arif Erdem, Uğur Tütüneker, Mert Korkmaz, Okan Buruk ve İsmail Demiriz’in FETÖ’nün sohbetine katıldıkları video ortaya çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2016 Güncelleme 12 Ağustos 2016, 01:17
İşte olay görüntüler!

İÇİNDEKİLER

Bir dönem Galatasaray formasını giyen ünlü futbolcuların FETÖ terör örgütü Fethullah Gülen'in sohbetine katıldığı ortaya çıktı. Geçmiş yıllarda yapılan sohbete katılan isimler arasında Türkiye'nin yakından tanıdığı isimler var. Sohbette, Galatasaray'da forma giymiş eski oyuncuların terör örgütü lideri Fethullah Gülen'i büyük bir dikkatle dinlediği görülüyor.

SAFLIĞIMIZI KULLANDI!
FETÖ lideri Fethullah Gülen'in sohbetindeki görüntüleri ortaya çıkan Hakan Ünsal bir TV yayınında, "Safiyene niyetlerle dinimizi öğrenmek ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmak için cemaat sohbetlerinde bulunduk. Cemaatten evliliğimden sonra koptum. Eşim bana bazı gerçekleri anlattı ve uzaklaştım. Fatih Terim sohbetlere katılmadı. Başka takımlarda cemaate bağlı isimler var mı bilmiyorum. Durumu iyi olmayan kişilere yardım amaçlı cemaate para verdim.'' açıklamalarında bulundu. Bu açıklamalar sosyal medyayı da salladı.


Galatasaray'ın eski futbolcularından Arif Erdem, FETÖ'ye milli takım primlerini getirmişti.