Gökhan'ın yerine Lichtsteiner

Çok yüksek ücret istemesi nedeniyle Gökhan Gönül’le ipleri koparma noktasına gelen Fenerbahçe yönetiminden flaş bir transfer hamlesi daha geldi. Dani Alves'in transferi sonrası Juventus'tan ayrılma kararı alan Stephan Lichtsteiner'le masaya oturan Sarı-Lacivertliler iki yıllık resmi teklifi yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Haziran 2016 Güncelleme 07 Haziran 2016, 00:52
Gökhan’ın yerine Lichtsteiner

İÇİNDEKİLER

Başkan Aziz Yıldırım'ın önceki günkü genel kurulda Gökhan Gönül'le ilgili şok ifadelerinin ardından Fenerbahçe'de gözler sağ bek transferine çevrildi. Başkan Yıldırım'ın çok yüksek ücret istemesi nedeniyle rest çektiği milli futbolcunun yerine sağ bek aramaya başlayan Sarı-Lacivertliler, çok önemli bir isimle temasa geçti. Yönetim, Juventus ve İsviçre Milli Takımı'nın tecrübeli yıldızı Stephan Lichtsteiner'le görüşmelere başladı. İtalyan kulübünün Barcelona'dan Dani Alves'i transfer etmesi üzerine takımdan ayrılma kararı alan 32 yaşındaki futbolcunun menajeriyle temasa geçen Fenerbahçe ilk görüşmeyi yaptı. Alınan bilgilere göre Sarı-Lacivertli yönetim, Stephan Lichtsteiner'le 2 yıllık sözleşme yapmak istiyor. İsviçreli sağ bekin menajeriyle yapılan zirvenin çok olumlu geçtiği, kısa süre içinde yanıt beklendiği ifade ediliyor.

491 MAÇTA HİÇ KIRMIZI KART GÖRMEDİ!
Tam bir istikrar abidesi olan Stephan Lichtsteiner, 2011 yılında Lazio'dan transfer olduğu Juventus'la 197 maça çıktı. 14 gol ve 23 asistlik performans sergileyen tecrübeli yıldızın en çok dikkat çeken özelliği, mücadeleci futboluna rağmen kariyerinde hiç direkt kırmızı kart görmemesi. Juventus, Lazio, Lille ve Grasshopers formasıyla 491 resmi maç oynayan Lichtsteiner sadece 3 kez çift sarı kart görerek oyundan atıldı.