Seferberlik zamanı!

Galatasaray'ın eski başkan adayı Ahmet Özdoğan, birlik çağrısı yaparken, "Yaşanan süreçle ilgili seferberlik ilan edilmeli. Bu halden kurtulmalıyız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2016 Güncelleme 23 Ocak 2016, 00:15
Seferberlik zamanı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray eski yöneticilerinden ve son genel kurulda başkan adayı olan Profesör Doktor Ahmet Özdoğan, içinde bulundukları zorlu dönem için camiaya önemli bir çağrıda bulundu.

ÇÖZÜM HER ZAMAN VARDIR!
Özdoğan, "Galatasaray'ımız olağanüstü bir durumdan geçiyor. Sefer görev emri ile herkes göreve davet edilme ve bu hissettirilmeli. Yani yaşanan bu süreç ile ilgili seferberlik ilan edilmeli. Bunun için de önce divan kurulu, sonra genel kurul ve camianın tüm unsurları ile bir araya gelip, varlığını tehlikeye sokan bu halden kurtulmalıyız. Çözüm hiçbir zaman yok değildir. Şampiyonluklardan vazgeçilmez. Başarı sadece şöhretli futbolculardan gelmez" dedi.

TARAFTAR HAK VERDİ
Ahmet Özdoğan'ın açıklamaları Galatasaray taraftarlarını da sosyal medyada hareketlendirdi. Sarı- Kırmızılı taraftarlar, paylaştıkları mesajlarda Özdoğan'ın Galatasaray'ın sorunlarını dile getirdikleri konusunda birleşti. Kimileri de eleştiride bulundu.

KURDA KUŞA YEDİRMEYİZ!
Galatasaray'ın eski başkan adayı Ahmet Özdoğan "Tüm planlar ortaya konulup "Ortak akılla" hareket edilmeli. 30 milyon Galatasaray sevdalısı ile birlikte olduğumuz sürece, sırtımız yere gelmez. Böylelikle Galatasaray'ımızı da kurda kuşa yem ettirmeyiz" ifadelerini kullandı.