Falcao müjdesi

Bonservisi Monaco'da olan Falcao, Chelsea'den geri dönse bile 11'e şu an için girmesi zor. Bunun bilincinde olan Kolombiyalı yıldız Fener'e sıcak bakıyor. Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo Fransız kulübüne 1.5 yıllık kiralama teklifinde bulundu. Olumlu cevap gelirse Falcao önümüzdeki hafta İstanbul'da olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ocak 2016 Güncelleme 10 Ocak 2016, 01:20
Falcao müjdesi

İÇİNDEKİLER

Devre arasına denk gelen ara transfer döneminde kadrosundaki eksikleri tamamlamak isteyen, lig ve UEFA'da yoluna daha emin adımlarla ilerlemek isteyen Fenerbahçe'de forvet transferi için ilginç gelişmeler yaşanıyor. Gelen bilgilere göre Chelsea'de kiralık olarak yer alan ancak forma şansı bulamayan Radamel Falcao, bonservisini elinde tutan Monaco'ya sezon sonunu beklemeden geri dönüyor. Ancak Kolombiyalı yıldızın şu anda Monaco'da da forma giymesi pek kolay gözükmüyor. Tam bu anda yeniden devreye giren Fenerbahçe, sportif direktörü Guillano Terraneo aracılığıyla Fransız kulübüne 1.5 yıllık kiralama teklifinde bulundu. Fenerbahçe'nin hedefleri olan bir kulüp olduğunu bilen Falcao bu teklife sıcak bakıyor. Forma giyme şansının yüksek olması da Kolombiyalı yıldız için başka bir olumlu neden teşkil ediyor.

TRANSFER İÇİN ZAMAN DARALIYOR HEYECAN ARTIYOR
Eğer Monaco kulübü de Fenerbahçe'nin 1.5 yıllık kiralama teklifine sıcak bakarsa Terraneo Fransa'ya gidip prosedürleri yerine getirecek. Bu durumda Falcao da 1 hafta içinde İstanbul'a gelip yeni takımı ile antrenmanlara çıkacak. Moussa Sow'un sezon başında beklenmedik ayrılığıyla santrfor mevkinde sadece Fernanado ve Van Persie'ye kalan Fenerbahçe'nin Falcao'nun gelişiyle uzun lig ve UEFA maratonunda oldukça rahatlayacağı ve güçleneceği görüşü hakim.